Surpriza! Diana l-a ales pe Ionut


ionut-mpfmDiana, una dintre cele mai placute fete din competitia Mireasa pentru fiul meu, a facut deja o alegere in emisiunea de ieri. Ea l-a ales pe Ionut. Desi multi inca mai suspina dupa ea, Diana pare a fi destul de hotarata in alegerea ei. Vom vedem in continuare daca si lui Ionut ii place de ea…

Concurenta Diana a fost la inceput putin misterioasa in ceea ce priveste dorinta ei de a cunoaste un anume baiat, insa pe parcurs ea a inceput sa se deschida si sa vorbeasca mai mult despre dorintele sale.

Deocamdata nu se stie de ce Diana a facut aceasta alegere, mai ales ca Ionut nu a numit-o printre preferatele lui si mult timp nici Diana nu a facut acest lucru.

Decizia luata de Diana a venit in urma vizitei pe care ea a facut-o in casa baietilor. De acolo concurenta s-a intors foarte entuziasmata si plina de fericire…lucruri pe care i le-am impartasit in privat Andreei, cu care s-a imprietenit cel mai mult in concurs. In urma marturisirilor facute de Diana, Andreea a renuntat la gandul de a-l mai intalni pe Ionut, ba mai mult decat atat in ultimul timp chiar l-a evitat.

Credeti ca in spatele alegerii Dianei, se ascund si alte lucruri? Ce credeti ca a atras-o pe Diana la Ionut?

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Surpriza! Diana l-a ales pe Ionut”

  1. 6
    flavia Says:

    Diana e pereche cu Catalin la smecherie:)) a simtit ca Ionutz este un baiat placut noua si matusa lui la fel. Asa ca se considera castigatoare sigura daca face cuplu cu ionutz.
    Ionutz daca este baiay destept tre sa faca cuplu cu Andreea ca e puternica.

  2. 5
    Ellla Says:

    se potivesc

  3. 4
    Mariana Says:

    Eu cred ca Ionut inca se gandeste la Andreea.Posibil ca si el sa doreasca sa o cunoasca pe Diana, insa el cred va tine cont de diferenta de varsta a Dianei fata de el si de faptul ca Diana este prietena Andreei,cred ca ii va fi greu sa fie cu Diana cand in pteajma ei este Andreea.

  4. 3
    nik Says:

    M-am temut ca Diana il va alege pe Catalin, influentata fiind de telespectatori, dar nu a facut-o si ma bucur. Cred ca a rostit numele lui Ionut de teama ca el sa nu aleaga pe alta si lucrurile sa nu se mai poata schimba. El e singurul pe care il putea alege. La Ionut balanta intre calitati si defecte inclina in favoarea calitatilor, la ceilalti e cam invers, au multe calitati dar defecte si mai multe.
    Cu Catalin e o problema… e baiat destept insa are un stil obositor de a aborda lucrurile…vrea sa para elevat…insa se vede ca atunci cand e intr-o situatie tensionata isi cam pierde controlul de om cu studii…
    Felicitari d-na Mirela pentru emisiune si stilul de abordare! Nota 10 cu felicitari!

  5. 2
    nik Says:

    Ionut e cel mai ok baiat din concurs. E de nota 10. Diana e fata desteapta!!!!

  6. 1
    ana Says:

    se merita din plin unul pe celalalt, amandoi sunt cuminti si cu picioarele pe pamant. chiar mi-ar place . ar fi cel mai reusit cuplu

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free