Dezvaluiri socante! Vlad NPM4 a fost amenintat cu moartea de catre Victor


npm4-vladIn urma cu cateva zile, Vlad, fostul concurent Nora pentru mama 4, mi-a facut unele dezvaluiri de-a dreptul socante. Acesta a marturisit faptul ca a avut niste schimburi de replici cu Victor, concurentul Mireasa pentru fiul, chiar inainte ca acesta sa intre in competitia matrimoniala. Dar de la niste schimburi de replici la amenintari cu moartea se pare ca nu a mai fost decat un mic pas. Motivul? Din spusele lui Vlad motivul real ar fi ca Victor nu o place pe doamna Lacramioara, mama lui Vlad…ceea ce este de-a dreptul un motiv banal, pueril am putea spune.

Adevarat sau nu, asta nu stim inca? Cert este faptul ca Vlad a marturisit urmatorul lucru: “Victor de la Mireasa pentru fiul meu ma ameninta cu moartea. Ce cauta in concurs?”

In urma discutiei avute cu Vlad am extras o parte destul de importanta:

“Vlad NPM4: Prima data pe maica-mea, pe urma pe mine …

R: De ce?

Vlad NPM4: Nu stiu … nu ii placea de maica-mea

R: Asta nu e un motiv plauzibil

Vlad NPM4: Imi pare rau ca nu am tras print screen-uri”

Ce parere aveti de dezvaluirile facute de Vlad, fostul concurent Nora pentru mama 4, referitoare la Victor?

Articol realizat de Raluca Neagu


18 comentarii la “Dezvaluiri socante! Vlad NPM4 a fost amenintat cu moartea de catre Victor”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 18
    ela Says:

    Andutza esti cumva coana gina muma lu victor fica de militian ??
    Victor este produsul/rezultatul unei femei crescuta fara educatie, la ei in casa s-a vorbit numai si numai de atacuri si razbunari, asta ne-a spus chiar victor . “La-s ca vine tata si va da el voua ” asta pare sa fie cuvantul de ordine in casa lor.

  2. 17
    mariana Says:

    victor pare debil mintal,vlad e un finut,mama lui victor,gina,se da persoana de rang cu nasul pe sus,au intrat sa ia banii la fraieri,doar castigul ii interesau,bravo celor ce le dadeau peste nas,vlad sa nu te cobori la mintea lui victor,nu merita nici scuipatul sa il prapadesti pe el,ai grija de tine,de d-na lacramioara o dulce si de iubita ta de care sper ca ai parte,nu stiu daca ai sau nu,dar sper sa fie buna ca tine sa te merite si sa nu suferi daca face figuri,sunt fete bune doar sa le cauti,frumos si atragator esti.

  3. 16
    laura Says:

    nu pot sa cred … an afara educaziei pe care no are e si agresiv e penibil nu vreau sa aud de victor chear ma uimit

  4. 15
    merri Says:

    Victor este finul sau nepotul d-nei Maria mama lui Bogdan de la NPM 4 care au fost eliminati . Maria o considera vinovata pe Lacramioara pentru esecul ei si de aici amenintarile lui GOE de Victor la adresa lui Vlad. Victor nu este in regula .

  5. 14
    flavia Says:

    catalin, parerea mea este ca ,se joaca cu toti, este un mare ticalos. Are gura mare, nu lasa pe nimeni sa vorbeasca si se chinuie sa “bage in gura” fiecaruia vorbe care nu le apartin. A venit hotarat sa castige si vrea sa-i lucreze psihologic. Adrian nu este decat o potentiala victima de a lui .Urmaresc cu interes personajul Catalin. Si eu am crescut fara tata….si care e problema?
    Victor , este un copil debil mintal, cu carente majore.
    Edina , este incolora,inodora,insipida.

  6. 13
    Cost_NPM4 Says:

    Vlad nu abereaza deloc , are dreptate , in lipsa unor print screen-uri nu poate dovedi nimic, am fost si eu pe chat-ul de pe facebook cand Victor si Vlad aveau un schimb de replici. In ciuda jignirilor pe care Vlad le primea de la Victor, acesta a continuat sa ii vorbeasca frumos insa Victor a inceput sa il injure pe Vlad. Injuraturi destul de dure adresate si doamnei Lacramioara. VLAD NU MINTE!!!!!!!!!!!

  7. 12
    ANA Says:

    nu stiu ct ii trebuie lui Victoras un control de specialitate dar e clar ca are probleme de comportament ; se vede ca Ginutza cat de drastica vrea ea sa para nu si a educat copilul deloc ba chiar i a suflat in cornitze ; este adevarat ca nu a stat cu el non stop dar este imposibil sa nu si fi dat seama ce are la usa ;am ajuns sa ne uitam cu scarba la o emisiune datorita celor de teapa lui;
    desteptarea dragi parinti si oricat va iubitzi copii mai si educatii putin ca o sa ajungem vai de noi intr o lume de tot ….. scuzati mi limbajul

  8. 11
    andutza Says:

    am dat si eu din greseala peste aceste discutii si vreau sa-mi dau si eu cu parerea:nu este victor usa de biserica dar nici cu restul baietilor nu imi e rusine,adik sa nu il mai condamne atat ca nici ei nu sunt mai buni!!!!cat despre vlad vreau sa-l intreb ce a patzit,ii este cumva frica ca il omoara victor?de ce vine cu asemenea aberatii pe net????

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free