Dezvaluiri socante! Vlad NPM4 a fost amenintat cu moartea de catre Victor


npm4-vladIn urma cu cateva zile, Vlad, fostul concurent Nora pentru mama 4, mi-a facut unele dezvaluiri de-a dreptul socante. Acesta a marturisit faptul ca a avut niste schimburi de replici cu Victor, concurentul Mireasa pentru fiul, chiar inainte ca acesta sa intre in competitia matrimoniala. Dar de la niste schimburi de replici la amenintari cu moartea se pare ca nu a mai fost decat un mic pas. Motivul? Din spusele lui Vlad motivul real ar fi ca Victor nu o place pe doamna Lacramioara, mama lui Vlad…ceea ce este de-a dreptul un motiv banal, pueril am putea spune.

Adevarat sau nu, asta nu stim inca? Cert este faptul ca Vlad a marturisit urmatorul lucru: “Victor de la Mireasa pentru fiul meu ma ameninta cu moartea. Ce cauta in concurs?”

In urma discutiei avute cu Vlad am extras o parte destul de importanta:

“Vlad NPM4: Prima data pe maica-mea, pe urma pe mine …

R: De ce?

Vlad NPM4: Nu stiu … nu ii placea de maica-mea

R: Asta nu e un motiv plauzibil

Vlad NPM4: Imi pare rau ca nu am tras print screen-uri”

Ce parere aveti de dezvaluirile facute de Vlad, fostul concurent Nora pentru mama 4, referitoare la Victor?

Articol realizat de Raluca Neagu


18 comentarii la “Dezvaluiri socante! Vlad NPM4 a fost amenintat cu moartea de catre Victor”

  1. 1
    Gigel Says:

    Alo staful concursului urmariti comportamentul acestui individ,sa vedeti este bolnav asa cum spun unii ca a mincat etnobotanice ,are comportamentul lui Bogdan si chiar il depaseste cu URINATUL in pahare in dormitor,e chiar de risul lumii civilizate.Vlad a fost un concurent adevarat,nu avut scop cistigarea premiului precum Victor care a venit sa banii la Fraieri.

  2. 2
    ana Says:

    parerea mea este ca acestui copil ii trbuie un control de specialitate dar cat mai urgent

  3. 3
    Tilda Says:

    Eu cred.Dupa toate ce am vazut,un comportament necontrolat…si se intimpla .Oare ce trebuie sa faca Victoras ca sa ia in serios boala mintala ,e clar ca sufera de ceva.Ma tem ca daca nu el face ceva prostie,cu comportamentul lui o sa reuseasca sa-l inerveze pe un baiat care o sa dea in el si o sa fie descalificat din cauza unui nebun.

  4. 4
    alice Says:

    vai,saracutul de vlad,a fost amenintat,zau?!hahaa nu il mai baga lumea in seama de abereaza in asa hal?penibilul!nu il suport pe victor dar faptul ca acesta l -a amenintat cu moartea e de -a dreptul haios!sa isi vada de viatza lui plictisitoare(asa cum este si el ca om)si sa nu mai faca pe vedeta ca e un nimeni!

  5. 5
    liliana Says:

    domle datil afara pe nebunul de VICTOR
    asta nu merita sa fie concurent
    ar trebuie sa mearga urgent mamasa cu el la psihiatru
    ai trebuie control urgent
    ceilalti baieti sunt super in casa
    nu au nimic,isi vad de treburile lor linistiti
    lui DIANA cred ca i se potriveste alegerea facuta
    sunt foarte frumusei amindoi

  6. 6
    Vlad Says:

    mmm… raluca … articolul asta nu trebuia publicat… a fost o discutie intre noi. Nu ti-am zis ca sa ajung eu sa am discutii cu “FANII”.
    Victor… din partea mea poate sa faca ce vrea in concurs… vorbeste mult si prost… Nu am de gand sa fac nimic in privinta asta. Nu imi place sa arunc vorbe in vant. As putea sa merg la emisiune … dar fara un print Screen …. este egal cu 0. Nu am dovezi … Asa ca …. daca ar suna sa ma bage in emisiune. As refuza o confruntare….

  7. 7
    gaby Says:

    Stimati organizatori si iubiti concurenti,in calitate de telespectator fidel al acestei emisiuni imi permit sa-mi exprim punctul de vedere asupra a tot ce se petrece in casa.In primul rand vreau sa-mi exprim opinia in legatura cu subiectul discutat pe acest site:”Vlad Npm4 a fost amenintat cu moartea de catre Victor”. In primul rand vreau sa spun ca o sa-mi exprim punctul de vedere intr-un mod obiectiv.Eu cred ca poate a fost posibil sa se intample acest lucru tinand cont de faptul ca atitudinea lui Victor nu este una foarte buna.Uneori Victor se comporta ca un copil,este imatur,orgolios si genul unui baiat ”de bani gata”.Dar nu as vrea sa-l judec pentru ca nu il cunosc.Cred ca nu parintii sunt de vina pentru comportamentul lui ci societatea.Sincer cred ca nu se potriveste cu Alexandra pentru ca ea este o fata frumoasa,educata si cu foarte mult bun simt.Revenind la subiectul de mai sus cred ca nu este un motiv sa ameninti pe cineva cu moartea daca nu il placi.Diferenta dintre Victor si Vlad este mare.Vlad este un baiat matur,educat si respectuos ceea ce lui Victor pare ca-i lipseste.Oricum aceasta problema sper sa se rezolve iar daca este adevarat sa se i-a masuri asupra lui Victor.In rest lui Vlad ii doresc multa sanatate,noroc si tot ceea ce-si doreste iar lui Victor succes in competitie.

  8. 8
    popdana Says:

    victor este un goe al zilelor noastre

  9. 9
    Gina Says:

    Nu mi-am imaginat că voi vedea la NPM un individ mai antipatic decât Vlad, dar viața bate filmul…Victor Alexandru este un monument de prostie, de grobianism , de fățărnicie…Nu credeam vreodată că cineva cu un asemenea „potențial” se poate califica într-un show tv. Cum naiba s-a făcut selecția pentru ediția asta ????Am avut parte de cea mai urâtă concurentă din istoria NPM/MPFM în persoana Andradei și de acest abject personaj intitulat Victoraș Amoraș , care depășește orice limită a bunului simț…Și, ceea ce este surprinzător, Antena 1 pare să-l favorizeze atât pe el cât și pe „distinsa„ lui mămică, în ciuda tuturor comentariilor și reacțiilor celor care urmăresc show-ul. Scuză-mă, Vlad, te-am nedreptățit…:)

  10. 10
    ilinca Says:

    Cine l-a incurajat pe Victor sa vina la emisiune a vrut sa vada o tara intreaga cine este Victor.

  11. 11
    andutza Says:

    am dat si eu din greseala peste aceste discutii si vreau sa-mi dau si eu cu parerea:nu este victor usa de biserica dar nici cu restul baietilor nu imi e rusine,adik sa nu il mai condamne atat ca nici ei nu sunt mai buni!!!!cat despre vlad vreau sa-l intreb ce a patzit,ii este cumva frica ca il omoara victor?de ce vine cu asemenea aberatii pe net????

  12. 12
    ANA Says:

    nu stiu ct ii trebuie lui Victoras un control de specialitate dar e clar ca are probleme de comportament ; se vede ca Ginutza cat de drastica vrea ea sa para nu si a educat copilul deloc ba chiar i a suflat in cornitze ; este adevarat ca nu a stat cu el non stop dar este imposibil sa nu si fi dat seama ce are la usa ;am ajuns sa ne uitam cu scarba la o emisiune datorita celor de teapa lui;
    desteptarea dragi parinti si oricat va iubitzi copii mai si educatii putin ca o sa ajungem vai de noi intr o lume de tot ….. scuzati mi limbajul

  13. 13
    Cost_NPM4 Says:

    Vlad nu abereaza deloc , are dreptate , in lipsa unor print screen-uri nu poate dovedi nimic, am fost si eu pe chat-ul de pe facebook cand Victor si Vlad aveau un schimb de replici. In ciuda jignirilor pe care Vlad le primea de la Victor, acesta a continuat sa ii vorbeasca frumos insa Victor a inceput sa il injure pe Vlad. Injuraturi destul de dure adresate si doamnei Lacramioara. VLAD NU MINTE!!!!!!!!!!!

  14. 14
    flavia Says:

    catalin, parerea mea este ca ,se joaca cu toti, este un mare ticalos. Are gura mare, nu lasa pe nimeni sa vorbeasca si se chinuie sa “bage in gura” fiecaruia vorbe care nu le apartin. A venit hotarat sa castige si vrea sa-i lucreze psihologic. Adrian nu este decat o potentiala victima de a lui .Urmaresc cu interes personajul Catalin. Si eu am crescut fara tata….si care e problema?
    Victor , este un copil debil mintal, cu carente majore.
    Edina , este incolora,inodora,insipida.

  15. 15
    merri Says:

    Victor este finul sau nepotul d-nei Maria mama lui Bogdan de la NPM 4 care au fost eliminati . Maria o considera vinovata pe Lacramioara pentru esecul ei si de aici amenintarile lui GOE de Victor la adresa lui Vlad. Victor nu este in regula .

  16. 16
    laura Says:

    nu pot sa cred … an afara educaziei pe care no are e si agresiv e penibil nu vreau sa aud de victor chear ma uimit

  17. 17
    mariana Says:

    victor pare debil mintal,vlad e un finut,mama lui victor,gina,se da persoana de rang cu nasul pe sus,au intrat sa ia banii la fraieri,doar castigul ii interesau,bravo celor ce le dadeau peste nas,vlad sa nu te cobori la mintea lui victor,nu merita nici scuipatul sa il prapadesti pe el,ai grija de tine,de d-na lacramioara o dulce si de iubita ta de care sper ca ai parte,nu stiu daca ai sau nu,dar sper sa fie buna ca tine sa te merite si sa nu suferi daca face figuri,sunt fete bune doar sa le cauti,frumos si atragator esti.

  18. 18
    ela Says:

    Andutza esti cumva coana gina muma lu victor fica de militian ??
    Victor este produsul/rezultatul unei femei crescuta fara educatie, la ei in casa s-a vorbit numai si numai de atacuri si razbunari, asta ne-a spus chiar victor . “La-s ca vine tata si va da el voua ” asta pare sa fie cuvantul de ordine in casa lor.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free