Ionut vrea sa o cunoasca mai bine pe Diana


diana-ionut-mireasa-pentru-fiul-meuDiana, una dintre concurentele cele mai curtate din competitia Mireasa pentru fiul meu, a facut deja o alegere. Desi l-a cunoscut cel mai putin, ea l-a ales pe Ionut.

Alegerea facuta de Diana a surprins nu numai fetele din competitie, cat si baietii, care sperau fiecare in parte sa aibe sansa de a ajunge la inima frumoasei Diana.

Pusa fata in fata cu pretendentii sai, Diana a afirmat ca se vede alaturi de Ionut si crede ca va realiza ceva in viata impreuna cu el.

Intrebat de ceea ce isi doreste, Ionut a marturisit ca si-ar dori sa o cunoasca mai bine pe Diana.

Credeti ca Ionut si Diana vor forma un cuplu in competitia Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Ionut vrea sa o cunoasca mai bine pe Diana”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    omi Says:

    diana m-a dezamagit, ea urmareste scopul ei de a castiga, e mult mai versata (varsta, plimbari pe-afara) iar ionut va fi pacat de el ca nu merita dezmagirea cum sa cersesti de la prietena ta pe baiat si sa negociezi ??? e o carcotasa, sta la barfa cu mamele ca sa nu fie nominalizata, marius a citit-o ft bine, stie ce urmareste, nici culta (cum se pretinde) nu este , abia leaga cateva propozitii dar se crede “printesa diana”. Irina – jos palaria pt caracterul tau.

  2. 11
    paulyna Says:

    buna seara,nu imi place diana pentru ca se crede nett superioara tuturor si asta pentru ca a fost plecata in tarii staine dar sa nu uitam NICI ODATA DE UNDE AM PLECAT parerea mea este ca ea a uitat aceest lucru ,nu se potriveste cu ionut ,ionut este pentru ea colacul de salvare doarece numai daca face un cuplu ramane in casa ,sincer asta este parerea mea,ionut ESTE MULT M-AI POTRIVIT PENTRU ANDREEA SI PE DEASUPRA ESTE CHIAR ATRAS DE EA ,asta e parerea mea.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free