Andrada, prima fata eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu


andrada-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meuLa Finala Saptamanii din data de 30 septembrie 2011, de la ora 20.20, a avut loc prima eliminare din competitia Mireasa pentru fiul meu. Timp de o saptamana, telespectatorii au avut sansa sa o aleaga pentru a parasi competitia, pe una dintre cele 3 fete nominalizate de catre mame: Andrada, Loredana si Liliana.

Dintre acestea, Loredana si-a dorit cel mai mult sa paraseasca acest reality-show, rugand publicul sa nu o mai voteze pe tot parcursul saptamanii, pentru a putea pleca acasa.

In preferintele publicului, fata care a acumulat cele mai multe voturi (58,5%) si s-a clasat pe primul loc, ca si fata care ar merita sa ramana pe mai departe in competitie, s-a clasat Liliana, urmand ca pe locul al doilea cu 26.1% sa fie ocupat de Loredana.

Ultimul loc a fost ocupat de Andrada, fiind votata in proportie de 15,4% din voturile celor de acasa. Deci, Andrada a fost si persoana care a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu.

Atitudinea Andradei la aflarea vestii ca va fi eliminata a fost una destul de calma, fiind bucuroasa ca se va intoarce la familie. Ea a mai marturisit “nu m-am integrat deloc si nu cred ca este locul meu aici”.

Loredana a fost cea mai afectata de decizia publicului, plangand de suparare ca nu a fost eliminata.

Ce parere aveti de faptul ca Andrada a fost eliminata din competitie? Credeti ca merita sa paraseasca acest reality-show matrimonial?

Articol realizat de Raluca Neagu

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free