Daniela si Victor se cunosc din afara competitiei Mireasa pentru fiul meu


daniela-si-victor-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meuS-a descoperit marele secret din competitia Mireasa pentru fiul meu: Daniela si Victor se cunosteau dinainte intrarii lor in casa. Acest lucru va afecta foarte mult evolutia lor in concurs.

Atat Daniela, cat si Victor au tinut secret acest mic amanunt, care se pare ca a deranjat foarte multe persoane, mai ales pe Alexandra, partenera lui Victor din competitie.

Luati la intrebari, cei doi concurenti implicati in acest secret au marturisit ca se cunosc, dar au tinut sa precizeze faptul ca nu s-au vazut niciodata fata in fata, ci doar au vorbit pe o retea de socializare.

O telespectatoare fidela, nu a fost intocmai de acord cu afirmatiile celor doi, dand mai multe detalii despre conversatiile Danielei si ale lui Victor, conversatii ce au avut loc pe internet.

Dintre aceste discutii avute intre Daniela si Victor, chiar inaintea intrarii lor in casa, telespectatoarea a tinut sa dea exemplu: “Sa mergem sa le luam banii la fraieri” sau “ma duc sa le iau dolarii, euroii”.

Alexandra a fost cea mai afectata de aflarea acestui secret, fiind de parere ca atat Daniela, cat si Victor erau datori sa o instiinteze de acest amanunt.

Ce parere aveti de micul secret al Danielei si al lui Victor? Credeti ca cei doi au intrat cu ganduri mai putin sincere in competitia Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Daniela si Victor se cunosc din afara competitiei Mireasa pentru fiul meu”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    mirela Says:

    Alexandra se potriveste cu Ionut

  2. 11
    mirela Says:

    fw: – stefania Says:
    gresit in toate editiile npm lucrurile au luat o alta intorastura, de acum e posibil k Victor si Daniela sa nu mai formeze un cuplu,……………………… consider ca au intrat cu intentia de a forma un cuplu mai traziu si de a castiga marele premiu

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free