Andreea, concurenta sau actrita?


andreea-mireasa-pentru-fiul-meu-21-09-2011Andreea, una dintre cele mai dezghetate concurente din competitia Mireasa pentru fiul meu, a intrat foarte optimista in concurs si foarte sigura pe ea, iar din spusele ei si foarte hotarata sa se casatoreasca.

Inca de la inceput, Andreea a fost foarte placuta de majoritatea mamelor din concurs, si cea mai aleasa pentru intalnirile cu baietii. Pe langa faptul ca a fost placuta de mamele baietilor, ea a fost placuta foarte mult si de telespectatori, care au votat-o intr-o proportie foarte mare, clasand-o astfel pe locul I, ca Mireasa Saptamanii.

In urma acestor privilegii, Andreea a avut sansa de a se intalni cu doi dintre baietii din competitie: cu Ionut, nepotul doamnei Mariana si cu Dragos, fiul doamnei Gabriela. Dupa cele doua intalniri, Andreea nu s-a declarat indeajuns de multumita si de impresionata, fiind hotarata sa-i cunoasca mai bine si pe restul baietilor din competitie.

Andreea, la fel ca si Catalin, nu este straina lumii de televiziune, deoarece ea a mai participat si la alte emisiuni regizate, gen Copii contra Parinti, unde de altfel si-a intrat foarte bine in rol.

Copii contra Parinti 30 11 2010 part 2

Vezi mai multe video din divertisment

Credeti ca Andreea isi va intra la fel de bine si in rolul de nora?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Andreea, concurenta sau actrita?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    Bianca Says:

    in “mireasa pt fiul meu” are acelasi caracter, aceeasi privire, aceleasi gesturi ca si in aceasta emisiune educativa…deci…joaca teatru!!!! are experienta, A..si inca ceva…se vede clar ca nu il place pe Victor din modul cum il saruta, adica in scarba :) ). S-a legat de el pt ca stia ca va fi eliminat si voia sa plece si ea mai repede astfel cerandu-si votul afara “pentru a fi langa el” cica….:) pentru ca a realizat ca ceilalti si-au dat seama de prefacatoriile ei si vrea sa plece cat mai repede cu putinta.

  2. 11
    flory Says:

    la ce emisiuni a mai participat andreea?

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free