Andreea, concurenta sau actrita?


andreea-mireasa-pentru-fiul-meu-21-09-2011Andreea, una dintre cele mai dezghetate concurente din competitia Mireasa pentru fiul meu, a intrat foarte optimista in concurs si foarte sigura pe ea, iar din spusele ei si foarte hotarata sa se casatoreasca.

Inca de la inceput, Andreea a fost foarte placuta de majoritatea mamelor din concurs, si cea mai aleasa pentru intalnirile cu baietii. Pe langa faptul ca a fost placuta de mamele baietilor, ea a fost placuta foarte mult si de telespectatori, care au votat-o intr-o proportie foarte mare, clasand-o astfel pe locul I, ca Mireasa Saptamanii.

In urma acestor privilegii, Andreea a avut sansa de a se intalni cu doi dintre baietii din competitie: cu Ionut, nepotul doamnei Mariana si cu Dragos, fiul doamnei Gabriela. Dupa cele doua intalniri, Andreea nu s-a declarat indeajuns de multumita si de impresionata, fiind hotarata sa-i cunoasca mai bine si pe restul baietilor din competitie.

Andreea, la fel ca si Catalin, nu este straina lumii de televiziune, deoarece ea a mai participat si la alte emisiuni regizate, gen Copii contra Parinti, unde de altfel si-a intrat foarte bine in rol.

Copii contra Parinti 30 11 2010 part 2

Vezi mai multe video din divertisment

Credeti ca Andreea isi va intra la fel de bine si in rolul de nora?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Andreea, concurenta sau actrita?”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    ametistium Says:

    nu-mi place de Andreea ! E o rautacioasa, nu are cuvintele la ea, s-a lingusit pe langa mame la inceput, subestimeaza toate fetele, si, mai nou si pe toti baietii.Ar trebui sa-si caute asa-zisa JUMATATE, afara nu aici.
    EDINA este o draguta,vorbeste frumos, e educata, culta.Trebuie sustinuta sa formeze cuplu cu IONUT

  2. 9
    ametistium Says:

    nu-mi place de Andreea ! Nu are cuvintele la ea, e rautacioasa, subestimeaza pe toate fetele si mai nou, si pe toti baietii.Nu credeti ca merita sa iasa pe usa pe care a intrat? Ar fi bine sa-si caute acea jumatate cu care vrea sa se marite…AFARA !!!

  3. 8
    ankadiana Says:

    eu nu am vazut de la inceput,am si eu o intrebare,ea cand sa prezenta a spus ca este sau nu actrita?

  4. 7
    oana Says:

    Dana are dreptate. Fata respectiva este o uratica, simpluta, dar pretioasa nevoie mare… Unde o fi pregatirea cu care se lauda, educatia aleasa, dex-ul foiletat seara, atata timp cat nu-si gaseste cuvintele sau face dezacorduri? Exemplu elocvent pentru infatuarea celor cu fond sarac.

  5. 6
    coco Says:

    Andreea merita sa fie votata ca dealtfel si Diana,sunt foarte deschise,sincere motivate pentru casatorie si dece nu pentru castig.Andreea este foarte matura cu o gandire sanatoasa pentru varsta ei de 21 de ani gandeste foarte matur,si apoi observati ca nu barfeste ,spune lucrurilor pe nume deschis si corect..,foarte bine cum stie sa l-e puna la punct pe pipitele figurante care barfesc si nu le permite sa comenteze despre ea,deocamdata felicitari Andreea sper sa nu dezamagesti.

  6. 5
    Claudia Says:

    Cred ca e mult prea devreme sa o putem critica.
    Mai bine sa asteptam sa mai treaca timpul si sa nu o criticam asa devreme.
    Sunt foarte curioasa sa vad cum va evolua in principiu nu mia placut dar acum mi se pare ok dupa felul in care a abordat situatia cu dragos mas fi asteptat sa ii placa maxim de el insa ea a dat dovada ca ea chiar vrea pe cineva si nu doar pe cineva frumos dar care nare nimic in comun cu el adik un partener de concurs .

  7. 4
    maria Says:

    E doar o actrita ieftina…care a venit pentru bani!

  8. 3
    Dana Says:

    ,,Cariera” Andreei de aplaudaca sau participanta la emisiuni tv de duzina nu are relevanta in concurs. Sincer, nu inteleg succesul ei la public si mame fiindca, fara a fi rautacioasa, trebuie sa spun ca nu pica de frumoasa sau de inteligenta, e doar buna de gura. Linguseala si complimentele ei au fost teatru pentru cei saraci cu duhul care cred si se bucura de astfel de lucruri, din pacate sunt multi/multe, si-n casa si-n afara ei, de genul.

  9. 2
    ana11 Says:

    cine alege pan la urma culege,se da mare printesa va patii ca valentina va fi scoasa din concurs cu tot cu voturi multe.

  10. 1
    ema Says:

    Si-a intrat bine in rol de la inceput dar ce vrea ea nu se gaseste in casa.Sunt destule fete bune in casa, sa le dam si lor o sansa prin acordarea votului nostru Elena.Edina,Liliana etc.,mai schimbati sa le cunostem pe toate.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free