Conflictul si “maturitatea” lui Victor


adrian-victor-mireasa-pentru-fiul-meuPe langa faptul ca traieste de curand o frumoasa poveste de dragoste, in paralel Victor traieste si o viata “de cosmar” in casa baietilor. Acesta a avut un mic conflict cu Adrian, baiatul doamnei Marioara.

Totul a inceput cu o perna in cap, pe care Adrian i-a plasat-o lui Victor, care nu s-a comportat tocmai civilizat in camera baietilor. Acest mic incident a luat amploare, pentru ca Victor s-a simtit jignit si nerespectat, declarandu-i astfel “razboi” lui Adrian. Asa au aparut mici sicanari si jocuri puerile atat din partea lui Victor, cat si din partea lui Adrian.

Adrian sustine “Am vrut un moment de liniste, dar Victor m-a provocat”.

Atat Victor, cat si mama sa, doamna Gina sustin ca acest conflict intre cei doi concurenti mocnea inca dinaintea intrarii lor in casa Mireasa pentru fiul meu. Adrian l-ar fi speriat pe Victor in legatura cu un neg pe care acesta il are la mana, insistand tot mai mult ca negul respectiv ar fi de natura canceroasa, si ca Victor nu ar mai avea mult de trait.

Pe langa toate acestea, Victor nu este singurul baiat din competitie care sustine ca Adrian este un tip agresiv, ba mai mult decat atat si alti concurenti sunt de parere ca Adrian nu se poarta tocmai adecvat.

Ce parere aveti despre conflictul dintre Victor si Adrian? Cui ii dati dreptate?

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “Conflictul si “maturitatea” lui Victor”

  1. 5
    ana Says:

    nu vreau sa fiu dura ,dar marul discordiei e victor, poate ascunde si adrian ceva ca prea il critica si ceilalti dar nu mi se pare corect sa ii faci unui om ceea ce ia facut victor.si cu pasta de dinti.ce criza a facut cand a vazut ca a sters cu tricoul lui. acum facea criza de ce s-a prins adrian ,probabil el vroia sa stearga cu tricoul altui baiat sa inceapa alt conflict si sai mai creasca si lui inima ca se mai cearta adrian cu unu ca sa aiba mult material.vinovati sunt parintii lui ca au acceptat sa il aduca la un sou matrimonial.pai ce el e de insurat?ce sa faca asta cu o nevasta?poate o ia taticu pe vas ca sa o lase cu salbaticutu asta in casa nu prea ar fi in siguranta,numai daca vine bunicu politistu

  2. 4
    Dana Says:

    Sa incep cu ,,frumoasa poveste de dragoste”, nu cred in dragostea niciunuia dintre protagonisti, au dat gramada sa-si asigure un locsor stabil si caldut in cursa pentru premiu si atat. S-ar putea sa reziste impreuna doar daca si Alexandra e la fel de hotarata ca vrea bani, nu un sot pe care sa se bazeze.Cat despre conflictul dintre seriosul Adrian si infantilul Victor, parerea mea ca este provocat special de catre tanarul rasfatat, de casa mare si cu neamuri sus-puse si periculoase, pentru a scoate din cursa un rival de temut, nu numai pentru el dar si pentru cei care il sprijina si care se folosesc de prostia lui intaratandu-l. Tactica lui o aplica si doamna Gina, mandra fiica de militian, care incearca s-o scoata din concurs pe blanda doamna Marioara ,,pe caz de epistaxis”, sprijinita fiind de vreo doua doamne slabe de minte si de fire. M-as fi asteptat, evident fiind a cui e vina, ca macar Antena 1 sa ii aplice prescolarului Victor o sanctiune usturatoare, dar nimic. Totusi traiesc cu speranta ca cei doi, mama si fiu, isi vor lua pedeapsa in momentul in care se vor cunoaste concurentii si Alexandra va constata ca are sanse sa castige concursul langa un barbat adevarat.

  3. 3
    Anisoara Says:

    Aceste subiecte, lasa de dorit:eu nu sunt in masura sa judec; dar adevarat va zic ca acest baiat Victor , nu este de insurat, clar, daca te intereseaza insuratoarea nu tipi ca disperatul , nu bati in geamuri cu mainile sa,l provoci pe altul nu faci jocuri copilaresti , sa fii serios, ca e mai bine, si discutii frumoase sunt multe, el e un copil rasfatat sa nu fiu rautacioasa, si noroc de parinti:ati vazut ca deja stim ca tata e pe vapor, mama provine din parinti politai, vai de ce? nu avem nevoie de aceste aspecte, suntem oameni si caracterul conteaza , sufletul, bunul simt, care la Victor se vede, despre Adrian se pare ca e rezervat, nu se coboara la nivelul lui, poate si el are o vina dar e mai matur, si doreste ceva respect, nu asa provocari de la Victor, rusine acestui baiat, si voi cei care difuzati aceste materiale, aveti grija ca noi nu dorim, asa , dorim lucruri mult mai interesante, ca ei sunt filmati si aveti ce sa dati nu cred ca ei se cearta , si atat: pe curand;

  4. 2
    Dora Says:

    Conflictul dintre cei doi baieti mi se pare a fi unul pueril, de elevi de scoala gimnaziala. Sper ca vor incerca sa se inteleaga, daca nu staful emisiunii ar trebui sa-i pedepseasca, asa cum s-a mai intamplat si cu alti concurenti.

  5. 1
    merri Says:

    Adrian are dreptate, Victor este un rasfatat imatur care are un plan sa iese in fata , are o mama care vorbeste bine si asta se voteaza de 5 ani . Baietii maturi o sa iasa cum a fost Nicu si raman jmecherii . Victor daca mama lui nu mai iasa mama sapt. asta plinge in direct.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free