Doamna Marioara se simte marginalizata


marioara-mireasa-pentru-fiul-meuDoamna Marioara, mama lui Adrian, se simte tot mai marginalizata de catre concurentele casei fetelor si a mamelor. Fiind o persoana mai linistita din fire si mai timida, doamna Marioara a fost de la inceput putin mai retrasa, nefiind mereu in mijlocul evenimentelor din casa.

Multe concurente sustin faptul ca doamna Marioara inca nu s-a acomodat si nici integrat la fel ca si celelalte in concurs.

Tensiunile din casa, dar mai ales evenimentele neplacute din casa baietilor au adus-o pe doamna Marioara intr-o stare foarte proasta si demoralizatoare. In momentul in care acesteia i s-a facut rau, doar foarte putine persoane din casa i-au fost alaturi, desi ea le-a sprijinit pe toate de fiecare data cand au avut nevoie.

Probabil si faptul ca baiatul ei, Adrian, nu a fost ales de catre nicio fata pana acum, dar poate si alte aspecte conexe, au adus-o pe doamna Marioara in starea pe care o are in prezent: se simte singura, desi imparte o casa cu 12 fete si 4 mame.

Doamnei Gina sustine insa altceva: “De cand am iesit Mama Saptamanii atitudinea Marioarei s-a schimbat”.

Credeti ca doamna Marioara, mama lui Adria, este marginalizata sau doar geloasa pe titlul de Mama Saptamanii obtinut de catre doamna Gina?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Doamna Marioara se simte marginalizata”

  1. 7
    FULGULET Says:

    GINA SI VICTOR CALCA TOTUL IN PICIOARE, D-NA MARIOARA O FEMEIE CU DUHUL BLANDETII, BUN SIMT NU CRED CA O VA PUTEA INFRUNTA PE GINA O FEMEIE DE 2 LEI. ADRIAN UN BAIAT RASAT PACAT CA NU VAD FETELE ACEST LUCRU, ESTE SURPRINS SI EL DE ATITUDINEA DE MARE SMECHER AL LUI VICTOR DAR SPER CA PANA LA URMA TELESPECTATORII SA-SI DEA SEAMA DE CALITATEA FIECARUI CONCURENT. SUCCES D-NA MARIOARA SI ADRIAN!

  2. 6
    MARIANA Says:

    Acest Victor este imatur ,nu-i deloc pregatit de insuratoare isi va da Alexandra seama nu peste mult timp.

  3. 5
    Anisoara Says:

    Nu inteleg de ce asa conflicte ,ca oameni suntem, dar totusi cred ca acolo se da mare importanta toti, fiecare se crede superior celuilalt: lucru total gresit; dar asa e viata, cand se vor intalni fetele cu baietii, atunci vom vedea cum stau lucrurile;vrem o emisiune frumoasa am mai zis; un final cu succes, ca pretind ca sunt oameni maturi cu scoala atunci ce facem¿la ce ne uitam¿ copii ce vad? au multe de discutat dar nimic interesant: nu pot crede fratilor, discutati ce ati facut afara, ce ati lucrat, ce doriti sa faceti, etc. sau sunteti intr,o vacanta? sincer nu imi placeti: astept surprize, placute.

  4. 4
    racheta Says:

    pe Marioara o vad in curind mama saptaminii,Adrian este un baiat frumos si educat,cind se vor cunoaste fetele cu baietii ,situatia se va schimba si isi va gasi si Marioara linistea,nu cred ca Alexandra va ramine cu Victor pt ca este cel mai timpitel si uritel dintre toti baietii,el cu maicasa sunt cei mai recalcitranti dintre toti concurentii,mai dureaza cam o luna si isi vor plinge de mila Victor cu maicasa ca au intrat in casa…eu cam asa vad situatia si nu ma prea insel de obicei.

  5. 3
    Dana Says:

    Cum am mai spus si o sa mai spun, Gina si-a ales ca prima victima pe doamna Marioara, fire mai blanda si mai moale. Urmeaza cu certitudine si celelalte mame, care acum ii sunt aliate. Aceeasi tactica o aplica si fiul, o caricatura de copil rasfatat si needucat de grupa mica la gradinita. Doamna Marioara este o femeie la locul ei dar, in societatea noastra, bunul simt si educatia sunt drastic amendate, de-aici si faptul ca a devenit o victima sigura pentru Gina, calcatoarea pe cadavre. Mi-as dori, ca un act de justitie, ca aceasta pereche mizerabila, Gina-Victor, sa iasa din concurs.

  6. 2
    Dora Says:

    Eu cred ca doamna Marioara nu se va putea acomoda in casa, pentru ca este o femeie retrasa, care se vede ca nu a trait in colectivitate. In timp ce doamna Sanziana mi se pare o fire foarte distractiva si comunicativa. Eu cred ca doamna Marioara va iesi din casa invocand ca este bolnava, asa cum a facut si doamna Puia. Nici Adrian nu este un baiat comunicativ si dornic de integrare in casa baietilor.

  7. 1
    merri Says:

    Poate fi un motiv si ca Gina a iesit mama sapt. pentru ca stie sa vorbeasca dar la baiat Victor este un imatur hotarat sa faca tot pentru a castiga. Pacat ca baietii de 3o ani care sunt seriosi; arata bine nu au curajul sa infrunte obrazniciile jmecherilor . D-na Marioara poate are retineri la cum sa va spun fetele de acum fac dus de trei ori pe zi ….. sunt ceva probleme, dar nu trebuie spuse . Gina este o femeie rea, stie sa joace.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free