Andreea despre Dragos: “nu ne potrivim”


dragos-si-andreea-mireasa-pentru-fiul-meuIn urma Finalei Saptamanii, Andreea a avut parte de o a doua intalnire in cadrul competitiei Mireasa pentru fiul meu, dar de aceasta data cu Dragos, fiul doamnei Gabriela.

Intalnirea a avut loc intr-un cadru destul de romantic si in acelasi timp atat de simplu: la picnic. Cei doi concurenti au incercat sa se cunoasca mai bine, insa initiatoarea intrebarile s-a dovedit a fi Andreea, Dragos fiind un tip mai “timid din fire”.

Desi Dragos a marturisit inca de la inceput ca o place pe Andreea, fiind genul lui de fata, aceasta a declarat “nu ne potrivim”.

La revenirea in casa fetelor si a mamelor, Andreea nu s-a aratat prea entuziasmata de intalnirea cu fiul doamnei Gabriela, sustinand faptul ca nu il vede pregatit pentru o casatorie si ca nu este genul ei de baiat.

Mamele au avut insa o alta parere. Acestea i-au spus Andreei ca un baiat nu se cunoaste de la prima intalnire, iar doamna Gina a vrut sa adauge “Intr-o casatorie nu se sta cu DEX-ul in mana”.

Dupa dezamagirea avuta in urma intalnirii cu Dragos, Andreea a spus ca ar vrea sa mai aiba o intalnire cu Ionut, desi nici pe acesta nu l-a placut in totalitate.

Credeti ca Andreea isi va gasi jumatatea in competitia Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Andreea despre Dragos: “nu ne potrivim””

  1. 6
    MARIANA Says:

    Are dreptate Andreea,trebuie sa cunoasca mai multi baieti ,nu trebuie sa se arunce cu capul inainte,ii fata desteapta stie ce vrea .

  2. 5
    Claudia Says:

    Sunt de acord cu spusele Andreei:ca trebuie sai cunoasca pe toti insa nu mia placut modul in care a abordat cele 2 intalniri mi sa parul mult prea multe intrebari care nusi aveau rostul inca de la prima intalnire mai ales ca mai mult suna a interogatoriu si nu a conversatie ce vine de la sine.
    Cred ca este prea exigenta pentru inceput.
    In privinta lui Dragos eu as zice ca sar potrivi ori cu Andrada din motivul ca aman2 sunt mai pretentiosi cel putin asa vad eu sau cu fata aia de 19 ani care a afirmat ca barbati vad femeile ca pe nijte carpe sau aja ceva,aman2 sunt mai tineri si necopti .

  3. 4
    ana11 Says:

    adreia vrea un fat frumos cu stea in frunte si face ca maria de la npm5.copii si haine rele vin orcand asa ca va saturao cineva si de puroandei.

  4. 3
    traian Says:

    andreea se crede o zina dar sint alte fete peste ea,,,,irina etc

  5. 2
    Dora Says:

    Da, cred si eu ca Andreea nu se potriveste cu Dragos. Sunt de acord cu parerile Andeei ca ea vrea sa-i cunoasca pe toti baietii si apoi sa se opreasca asupra unui baiat cu care va avea acea chimie, adica nu-l va placea de la o prima intalnire. Eu cred ca ea se potriveste cu Catalin, amandoi sunt tineri inteligenti, cu un bagaj informational elevat, care vor avea teme de discutie multe si interesante, doar ca “psihologul” Catalin nu este destul de frumos, si probabil de aceea nu-l va indragi Andreea. Eu as dori s-o sfatuiesc sa aiba rabdare si vor vedea ca ei au ce comunica!

  6. 1
    merri Says:

    Andreea imi place se potriveste cu Catalin . Dragos este un baiat frumos dar nu are cu cine face cuplu doar pentru bani . De altfel cei doi baieti Victor si Dragos au venit pentru bani .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free