Loredana o considera pe Andreea “perversa si falsa”


loredana-mireasa-pentru-fiul-meu-16.09.2011Desi a trecut numai o saptamana de la inceperea competitiei Mireasa pentru fiul meu, conflictele intre concurente au aparut deja. In emisiunea de astazi, 16 septembrie 2011, de la ora 14.00, un mic conflict si vorbe destul de grele au avut loc intre doua dintre concurentele din casa, mai precis intre Loredana si Andreea.

Intrebata fiind cum se intelege cu fetele din casa, Loredana a raspuns ca vorbeste cu toate fetele in afara de Andreea. Concurenta Loredana nu are o impresie prea buna despre Andreea, caracterizand-o ca fiind “perversa si falsa”.

In urma acestor cuvinte la adresa ei, Andreea a reactionat destul de dur, adresandu-i Loredanei cuvinte nu foarte bune. Andreea a fost foarte deranjata de faptul ca Loredana si-a dat parerea despre ea, neapucand sa o cunoasca destul de bine inainte.

Cum comentati afirmatiile Loredanei cu privire la concurenta Andreea?

Articol realizat de Raluca Neagu

3 comentarii la “Loredana o considera pe Andreea “perversa si falsa””

  1. 3
    diana UK Says:

    Amandoua sunt false…andreea ptr ca nu ii va placea de nici un baiat si vrea cu orice chip sa ajunga cunoscuta…iar Loredana e falsa ptr ca prea sustine ca nu e falsa…adica se lauda ca ea le spune mereu pe fata ..texte ieftine!!!!amandoua trebuie scoase afara ca sunt plictisitoare

  2. 2
    ilinca Says:

    Raluca Neagu-am pretentii de la dv,nu mai folositi expresia ,,a-si da cu parerea,,

  3. 1
    Marioara Teodorescu Says:

    Loredana a facut acest lucru din gelozie.Eu as crede invers,Loredana are ceva din spusele ei,adica -perversa si falsa!Prea repede sa aruncat la jigniri domnisoara Loredana.Trebuia sa-si acorde si ele o perioada de gratie ,sa se mai cunoasca intre ele.Andreea ,e o fata puternica ,desteapta ,frumoasa si stie ce vrea .Loredana poate se simte inferioara Andreei si ataca,dar nu-mi place cum ,nu murdar!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free