Doamna Gabriela, cea mai sensibila mama din casa Mireasa pentru fiul meu


gabriela-mireasa-pentru-fiul-meu-16.09-2011Doamna Gabriela, mama lui Dragos si proaspata concurenta in competitia Mireasa pentru fiul meu, este o femeie foarte sensibila.

Inca de la inceputul concursului, doamna Gabriela a varsat lacrimi la aflarea vestii ca nu-l va mai vedea atat de des pe fiul sau.

Pe parcusul primei saptamani din competitie, doamna Gabriela s-a dovedit a fi o mama foarte protectoare si afectata de tot ceea ce s-a intamplat in casa fetelor, dar si foarte ingrijorata de aflarea micilor incidente din casa baietilor.

Doamna Gina, mama lui Victor, a spus despre doamna Gabriela ca “este mai sensibila si o afecteaza orice”.

Impaciuitoare din fire, doamna Gabriela a incercat tot timpul sa aplaneze micile conflicte sau neintelegeri din casa. Mai mult decat atat ea le-a marturisit fetelor ca le place pe toate 12 si ca nu ar trebui sa fie geloase una pe alta.

Legat de acest lucru, Mihaela a declarat la un moment dat, intr-o discutie avuta cu Edina, “Cred ca mamele si-au ales deja fetele.”

In emisiunea de astazi, 16 septembrie 2011, de la ora 14.00, un mic conflict mocnit s-a descoperit intre Andrada si doamna Gabriela. Concurenta Andrada a inceput sa planga, deranjata fiind de faptul ca unele mame, dar mai ales doamna Gabriela nu a inteles foarte bine spuse acesteia dintr-o emisiune anterioara, referitoare la baieti in general. Mica neintelegere s-a aplanat insa foarte repede.

Ce parere aveti despre doamna Gabriela, mama lui Dragos?

2 comentarii la “Doamna Gabriela, cea mai sensibila mama din casa Mireasa pentru fiul meu”

  1. 2
    coco Says:

    Este foarte limitata ce sa invete fetele dela femeia asta,cred ca ea are multe de invatat chiar si dela fete dar cu regret cred ca nu va fi in stare fiindca nu realizeza ce se petrece cu ea este complet aeriana.

  2. 1
    diana UK Says:

    dar e ok mama gabrielaa,dar ca prea il cocoloseste pe Dragos..in rest e ok

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free