Care va fi prima fata eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu?


who-is-this-girlAvand in vedere ca se afla intr-o competitie, concurentele Mireasa pentru fiul meu vor trebui sa lupte pana la final pentru a-si asigura locul bine meritat in concurs. Unele vor reusi sa treaca peste obstacolele care le vor sta in cale si le vom urmari cu sufletul la gura pana la final, insa altele din pacate isi vor lua ramas bun de la visul cu care au intrat in casa. Oare care dintre ele este mai pregatita sau nu pentru o casatorie la Mireasa pentru fiul meu?

Desi este inca destul de timpuriu, sunt convinsa ca fiecare dintre noi ne-am creat deja o prima impresie despre fetele din concurs. Buna sau rea, asta depinde de asteptarile si principiile fiecaruia de viata.

In urma impresiei pe care v-ati formato, care dintre fete credeti ca merita sa fie eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca Neagu

9 comentarii la “Care va fi prima fata eliminata din competitia Mireasa pentru fiul meu?”

  1. 9
    pizza Says:

    la fel cred si eu despre EDINA,mata blanda incepe sa-si arate gherutele!!-ar trebui zburata cat mai curand sa revina cu picioarele pe pamant !

  2. 8
    maryana39_ro Says:

    si inca ceva ,,,,,,,,,edina ,care o placeam de la inceput, isi arata coltii si e prea sigura pe ea, calca peste ,,cadavre,, imi pare rau ca din o fata dulcica se transforma in Cruella din 101 dalmatieni,pacat, nu o mai votez

  3. 7
    maryana39_ro Says:

    ar fi f bine daca le ar elimina din start pe amandoua, sunt inca indragostite de ,,fostii,, dar mai bine ar fi prima andrada, nu ma surprinde cu nimic bun, doar in rau

  4. 6
    maria Says:

    andrada.lore.irina…pa,pa

  5. 5
    karatista Says:

    Loredana va fi prima eliminata

  6. 4
    Tilda Says:

    Eu as elimina pe Loredana si pe Andrada , dar……ei sunt cei care se pricepe fff bine la cearta,sa-si intretina tensiune in casa.Din pacata eu am presimtirea ca organizatorii o sa tina mult in casa(ma tem ca pina la finala).

  7. 3
    Claudia Says:

    Loredana as zice eu dar daca as gandi ca o mama as elimina fata care mi se pare ca nu are ce cauta in concurs din punct de vedere fizic si al comportamentului chiar daca Andrada si Loredana sunt “oile negre” cel putin Andrada are un caracter puternic care ar trebui luat in considerare felul in care gandeste si anume ca prietenele sunt invidioasa chiar asa e mai ales dear avea un prieten prezentabil politicos langa ea.
    Asa ca ramane Loredana,eu cred ca ea va fi prima sau una dintre fetele dolofane.

  8. 2
    monica Says:

    Asa cred si eu,Ilinca!oricum,ambele sunt de toata groaza

  9. 1
    ilinca Says:

    Andrada sau Loredana vor fi primele eliminate.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free