Andrada si Loredana, indragostite inca de fostii iubiti


andrada-loredana-mireasa-pentru-fiul-meu-15-09-2011Andrada si Loredana, concurentele Mireasa pentru fiul meu, au descoperit inca de la inceput ca au foarte multe in comun. Ele s-au asezat una langa alta, au fost primele care si-au exprimat nemultumiri in ceea ce priveste atmosfera din casa si mai nou au fost si singurele care si-au exprimat pareri asemanatoare in ceea ce-i priveste pe baieti.

Acestea nu prea cred in iubire la prima vedere si sunt de parere ca atunci cand ii arati barbatului prea multa iubire ramai dezamagita. Cu toate acestea, atat Andrada, cat si Loredana s-au declarat indragostite.. de fostii iubiti.

Andrada a spus chiar motivul real pentru care a dorit sa intre in competitia matrimoniala, si anume faptul ca isi doreste foarte mult sa-l uite pe fostul iubit.

Loredana a declarat chiar ca si-ar dori sa iasa cat mai repede din competitie, deoarece nu mai suporta tensiunea din interior.

Ce parere aveti de cele doua concurente si de afirmatiile lor?

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “Andrada si Loredana, indragostite inca de fostii iubiti”

  1. 5
    Adelina Says:

    fetele astea nu ar trebui sa fie in concurs. deoareceee aici au intrat sa`si gaseasca jumatatea nuu sa`i uite pe fosti iubiti

  2. 4
    Claudia Says:

    Loredana intradevar sia exprimat dorinta de a iesi insa andrada nu.Defiecare data la fiecare emisiune sunt sigura ca multi au avut acelasi gand sau ganduri de nemultumiren casa si uite ca Andrada si Loredana au avut curajul sa spuna inca de la inceput .Pe Loredana nu pot sa zic co plac deoarece se vede ca nui foarte desteapta insa pe Andrada da .

  3. 3
    ilinca Says:

    Vorba aceea:,,cine se aseamana ,se aduna”.Le sta mai bine in afara casei.

  4. 2
    MARIANA Says:

    Dupa cum arata pot iesi rapid din casa.Oare ce cauta acolo?

  5. 1
    ema Says:

    Cele doua ar trebui sa iasa cat mai repede din concurs pentru ca mintea lor este la fosti iubiti,sunt tot timpul nemultumite si fac numai figuri..”.tensiunea din interior”este creata de creierul lor sensibil…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free