Ce secrete ascund unii concurenti?


secrete-mireasa-pentru-fiul-meuLa Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 16 septembrie 2011, de la ora 20.20, au aparut in prim plan noi dezvaluiri despre concurentii intrati in competitie. Se pare ca unul dintre acestia a intrat in casa cu secrete “bine pastrate” inca din afara competitiei. Care sa fie acesta?

Mirela Boureanu Vaida, gazda emisiunii, a declarat ca unul dintre concurenti sau una dintre concurente nu a dezvaluit lucruri foarte importante din viata lui sau a ei, lucruri care ar putea schimba chiar cursul competitiei sau impresia telespectatorilor despre acestia.

Intrebate de lucrurile pe care le-ar putea ascunde, fetele nu au vrut sa recunoasca nimic, iar Mirela a decis ca nu va deschide plicul cu secretele momentan.

Despre cine credeti ca este vorba si care ar fi secretul pe care il ascunde?

Articol realizat de Raluca Neagu

5 comentarii la “Ce secrete ascund unii concurenti?”

  1. 5
    merri Says:

    Rasfatatul de Victor si Alexandra cred ca se cunosc de afara.

  2. 4
    diana UK Says:

    ce secret ar putea avea o fata???poate o sarcina!!!o fi vreuna gravida!!!sau logodita .sau lesbiana…altfel nimic nu mi s-ar parea un mare secret..ptr bani…toti sunt ptr ca e un concurs la final se da un premiu e normal,alt secret ca andreea vai doamnee a mai jucat in filme de tv…asta nu e un secret sunt sigura ca realizatorii stiu acest lucru.adica stim toti…deci nu e un secret!!!! Loredana,Andrada ar putea fi protagoniste …sincer parca nu au venit pr sa ajunga mirese

  3. 3
    coco Says:

    plasa ca atunci cand s-a anuntat Alex Pop pentru vuvuzeaua,pentru reting

  4. 2
    ema Says:

    Cred ca este vorba despre Irina,dupa privire comportament se vede ca ar ascunde ceva…probabil a venit sa faca bani de nunta cu iubitul lasat acasa…iar dovada cum poate sa fie?.. decat scrisa ca un legamant intre ei…copilari-razbunare ? v-om vedea.

  5. 1
    dahlia Says:

    sanda

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free