Daiana NPM5 a avut o relatie cu Andrei Chifu de la Burlacita


Daiana-npm5-si-Andrei-BurlacitaSe pare ca zvonurile precum ca Daiana, fosta concurenta Nora pentru mama 5, a avut o relatie cu Andrei Chifu, fostul concurent al emisiunii Burlacita de la Antena 1, s-au confirmat. Cei doi au fost impreuna aproape 2 saptamani. Acestia s-au reintalnit in Caravana Nora pentru mine (Mireasa pentru fiul meu), ei cunoscandu-se din facultate. Reintalnirea i-a trezit lui Andrei dorinta de a o cunoaste mai bine pe Daiana si urmatoarea zi au facut schimb de numere de telefon si au iesit impreuna la un ceai, el motivand ca si-ar dori sa stie mai multe despre reality-show-ul matrimonial, unde s-a si inscris in prezent. Asa a inceput relatia lor scurta, dar intensa.

Tot timpul Andrei Chifu a negat relatia cu Daiana “Deci va dau cuvantul meu de onoare ca nu am nimic cu aceasta fata”, desi ea a incercat sa-l sustina si sa-i fie alaturi, respectandu-i dorinta de a nu-i dezvalui numele oficial, din motive contractuale.

Cu toate ca a avut incredere in el si spera sa fie un baiat de cuvant si serios, Daiana a ramas foarte dezamagita de comportamentul lui fals. La scurt timp, Andrei a inselat-o pe Daiana cu o domnisoara, despre care sustinea ca ii este amanata oficiala, iar pe Daiana o numea iubita oficiala. Aceste lucruri au dezgustat-o pe fosta concurenta Nora pentru mama 5, care si-a pierdut increderea in acest om.

Si acum ne punem intrebarea, oare lacrimile lui din emisiunea Burlacita, au fost sincere?

Articol realizat de Raluca Neagu

35 comentarii la “Daiana NPM5 a avut o relatie cu Andrei Chifu de la Burlacita”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

 1. 10
  777 Says:

  777…

  778…

 2. 9
  batmanapollo.ru Says:

  batmanapollo.ru…

  batmanapollo.ru…

 3. 8
  1cooling Says:

  3decorating…

 4. 7
  gay dating a narcissist Says:

  romeo – gay chat …

 5. 6
  keto vegetarian recipes Says:

  non dairy keto diet…

 6. 5
  jigodel Says:

  DOAMNE ! Il cunosc foarte bine pe Ardei Cifu si relatez ca mi-ar fi mare rusine sa apar la televizor sau sa mai ies pe strada , in locul dansului . De la penibil pana la sarac , de la parvenit de 2 lei ,defapt ipocrit la stupid ; mi-e rusine sa-l mai salut va jur .

 7. 4
  kornelya Says:

  imi pare foarte rau d diana k nu si.a tinut promisiunea si nu inteleg dc sau despartit alin d …………(am uitat cum se numeste) si sa combinat cu valentina cum sa ajuns

 8. 3
  aman Says:

  daiana e total neinteresanta la fel ca si in competitie,era cea mai de jos fata,cu cel mai mare tupeu,se vedea cea mai neajutorata,mai ales mama ei de tot dispretul,la expresiile si la stilul lor de se credeau mari sefe,de fapt fass… deabia ii ieseau cuvintele din gura,abia daca lega frazele.

 9. 2
  racheta Says:

  neinteresant

 10. 1
  Maria Says:

  tot Andrei;tot neserios.

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free