Daiana NPM5 a avut o relatie cu Andrei Chifu de la Burlacita


Daiana-npm5-si-Andrei-BurlacitaSe pare ca zvonurile precum ca Daiana, fosta concurenta Nora pentru mama 5, a avut o relatie cu Andrei Chifu, fostul concurent al emisiunii Burlacita de la Antena 1, s-au confirmat. Cei doi au fost impreuna aproape 2 saptamani. Acestia s-au reintalnit in Caravana Nora pentru mine (Mireasa pentru fiul meu), ei cunoscandu-se din facultate. Reintalnirea i-a trezit lui Andrei dorinta de a o cunoaste mai bine pe Daiana si urmatoarea zi au facut schimb de numere de telefon si au iesit impreuna la un ceai, el motivand ca si-ar dori sa stie mai multe despre reality-show-ul matrimonial, unde s-a si inscris in prezent. Asa a inceput relatia lor scurta, dar intensa.

Tot timpul Andrei Chifu a negat relatia cu Daiana “Deci va dau cuvantul meu de onoare ca nu am nimic cu aceasta fata”, desi ea a incercat sa-l sustina si sa-i fie alaturi, respectandu-i dorinta de a nu-i dezvalui numele oficial, din motive contractuale.

Cu toate ca a avut incredere in el si spera sa fie un baiat de cuvant si serios, Daiana a ramas foarte dezamagita de comportamentul lui fals. La scurt timp, Andrei a inselat-o pe Daiana cu o domnisoara, despre care sustinea ca ii este amanata oficiala, iar pe Daiana o numea iubita oficiala. Aceste lucruri au dezgustat-o pe fosta concurenta Nora pentru mama 5, care si-a pierdut increderea in acest om.

Si acum ne punem intrebarea, oare lacrimile lui din emisiunea Burlacita, au fost sincere?

Articol realizat de Raluca Neagu

18 comentarii la “Daiana NPM5 a avut o relatie cu Andrei Chifu de la Burlacita”

Pages: [2] 1 » Show All

 1. 18
  manipulyation Says:

  manipulyation…

  manipulyation…

 2. 17
  slovo-pacana-6-seriya Says:

  slovo-pacana-6-seriya…

  slovo-pacana-6-seriya…

 3. 16
  site Says:

  site…

  site…

 4. 15
  Slovo pacana 6 seriya Says:

  Slovo pacana 6 seriya…

  Slovo pacana 6 seriya…

 5. 14
  russianmanagement.com Says:

  russianmanagement.com…

  russianmanagement.com…

 6. 13
  nlpvip.ru Says:

  nlpvip.ru…

  nlpvip.ru…

 7. 12
  vxi.su Says:

  vxi.su…

  vxi.su…

 8. 11
  wlw.su Says:

  wlw.su…

  wlw.su…

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free