Cu ce se ocupa Catalina NPM5 in timpul liber?


catalina-npm5De curand, fanii emisiunii Nora pentru mama, au fost contrariati de aparitia pe internet a unor poze indecente afisand-o pe Catalina, fosta concurenta Nora pentru mama 5, facand videochat. Multe discutii si controverse au inceput astfel pe aceasta tema, stricand imaginea fostei concurente. Sa fie oare adevarat? Sau credeti ca imaginile au fost trucate?

Aparitia Catalinei la concursul matrimonial Nora pentru mama 5 s-a dovedit a fi initial una nu foarte spectaculoasa.

Pe parcursul emisiunii, dornica de afirmare si increzatoare in propriile forte, Catalina a intrat in mai multe conflicte iscate in casa Nora pentru mama 5. A incercat sa formeze un cuplu cu Ioan, dar la scurt timp acesta i-a dat papucii, iar Catalina s-a axat pe Nicolae, pe care l-a amagit mult timp, dandu-i sperante ca vor fi impreuna in afara competitiei. Acest lucru insa nu s-a intamplat, iar Nicolae a ramas cu buza umflata dupa acest episod controversat din viata sa.

Dupa iesirea din competitia Nora pentru mama 5, Catalina si-a reluat relatia cu fostul iubit, Sorin, cu care intre timp s-a logodit si a hotarat sa se casatoreasca.

Ce parere aveti de preocuparile Catalinei, fosta concurenta e emisiunii Nora pentru mama 5? Credeti ca este adevarat ce se vehiculeaza?

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Cu ce se ocupa Catalina NPM5 in timpul liber?”

  1. 6
    sans Says:

    Treaba ei…viata ei.Si videochatul este un job uneori chiar mai bine platit decat multe altele.
    Atata timp cat tine “distractia” intre 4 pereti si nu se intalneste cu nimeni pentru cine stie ce …e treaba ei.
    Cine suntem noi sa judecam,nu?

  2. 5
    Dana Says:

    E treaba fiecaruia cum isi castiga existenta, dar faptul ca ea si-a dorit sa devina persoana publica, stiind ca viata si preocuparile ii vor fi expuse, ma duce cu gandul la faptul ca a dorit sa-si faca reclama in ideea ca isi va spori veniturile. Urat, foarte urat si…..macar de ar avea ce sa arate, e chiar penibila!

  3. 4
    ema Says:

    Da cred ca este adevarat,era disperata dupa castig si in concurs…o cred in stare de orice..

  4. 3
    george Says:

    e tresaba ei ce face.Mie nu mi-a plac ut niciodata asa ca pentru mine este o persoana neinteresanta

  5. 2
    lavi Says:

    acuma ea stie nu e foarte frumos ce face dar poate pozele sunt trucate eu asa cred

  6. 1
    cristina Says:

    din cate stiu eu catalina nu mai este cu fostul ei prieten sorin,iar cea ce face ea in timpul liber mi se pare un lucru rusinos

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free