Nora pentru mama devine Nora pentru mine


nora pentru tineOdata cu terminarea editiei cu numarul 5 Nora pentru mama, Kanal D a decis scoaterea din grila de programe a reality-showului, deoarece contractul dintre producatorii Sinevizyon ai emisiunii Nora pentru mama si postul turcesc s-a incheiat.

Producatorii emisiunii sunt in prezent in negocieri cu mai multe televiziuni, printre care Antena 1, B1 şi Prima TV, iar reality-showul se va difuza sub o alta denumire, si anume Nora pentru mine.

Se pare ca odata cu plecarea Gabrielei Cristea de la carma emisiunii, totul s-a dus de rapa cu Nora pentru mama. Pe faimoasa prezentatoare o puteti urmari insa din aceasta toamna la Kanal D cu o alta emisiune de divertisment, care va fi difuzata dupa orele 23.00.

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Nora pentru mama devine Nora pentru mine”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    K m. 0 Says:

    Gigel……. BRAVA NATZIUNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! atentzie caravana ajunge la IESI pupa vuvuzeaua pe frunte….parinteste

  2. 9
    sonia Says:

    Am inteles ca va prezenta o emisiune gen: “drept la tinta” sau cam asa ceva, cu personalitati din toate domeniile si probabil prietenii dumneaei, emisiune ce se va difuza intre orele 10,00 – 12,00 pe Kanal D.
    Dupa parerea mea: aceiasi Marie cu alta palarie ( Acces direct, Drept la tinta, etc)..

  3. 8
    coscodaru violeta Says:

    abia astept sa inceapa si emisiunea d-nei gabriela o sa faca reiting sunt sigura poate sa fie si la 12 noaptea k tot ma uit. stie ei de ce a ales ora aia poate k nu au voie copii sub 12 ani sa se uite ce va e …..

  4. 7
    georgiana Says:

    Eu am inteles ca o sa fie intre 10 si 12 emisiunea Gabrielei Cristea

  5. 6
    doinitza Says:

    cine credeti ca se uita la ora aceea ?daca ai si un servici ,mai ai si familie cine credeti ca se poate uita la emisiune?shimbati ora.multumesc.

  6. 5
    Gigel Says:

    OK Ok revine cu bunele ei prietene si bunii ei prieteni.Mai lati gogosile ca ne-am saturat de atita falsitate si impostura.Cautai pozele lui Ok pe google si nu va mai tebuie emisiuni.La revedere Ok.

  7. 4
    aniela Says:

    ora este nepotrivita,e f tarziu,mai ales pe timp de iarna.va rugam sa cautati o ora mai potrivita

  8. 3
    elena Says:

    POSTAREA D-LUI ADOR DE PE FORUM AR TREBUI LUATA DREPT …UN MANIFEST

  9. 2
    elena Says:

    ar fi indicat sa se lase….nurorile deoparte si toate soacrele nu mai zic de ginerici, poate ca generatia de tineri intre 7 si 18 ani ar trebui urgent bagata in seama de tv-euri, emisiuni educative pe toate aspectele si varstele , fara silicoane, manele poponetze goale si sani la vedere , deasemeni filmele in care crimele si bataile sangeroase care au devenit….exemple, stimatzi realizatori avetzi poate o parte de vina la influentza ce o avetzi asupra\ tinerilor dar si a copiiilor, prin mana mea trec zilnic, taiatzi, batutzi , impuscatzi s.a. e cumplt ca aproape totzi sunt tineri si ff tineri , AVETZI O MARE RESPONSABILITATE FATZA DE ACESTI COPIII CAREAU LUAT-O RAZNA

  10. 1
    denisa Says:

    si cine o sa stea la ora aia sa se uite?????????? mai trebuie sa si muncim ca nu ne vine nimic pe tava uitindu-ne la tv.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free