NPM5: Catalina si-a gasit fericirea in persoana lui Sorin


catalina npm5 si sorinCatalina, fosta concurenta Nora pentru mama 5, a participat la reality-showul matrimonial dar din pacate acolo nu si-a gasit jumatatea.

Pretendentii nu au ezitat sa apara, dar odata iesita din casa Nora pentru mama, Catalina a realizat ca ceea ce lasase afara era mult mai important. Asa ca fosta concurenta a reluat legatura cu fostul iubit, Sorin, cu care are in prezent o relatie reusita. Cei doi s-au logodit si sunt foarte fericiti impreuna.

Acestia nu au stabilit inca data nuntii, insa se declara facuti unul pentru altul.

Nu avem decat sa le uram casa de piatra si cat mai multi ani fericiti impreuna!

Articol realizat de Raluca Neagu

8 comentarii la “NPM5: Catalina si-a gasit fericirea in persoana lui Sorin”

  1. 8
    aman Says:

    e normal sa faca ce simte,iar daca a mintit la tv e pt faptul ca erau prea multe de spus carora nu putea sa le faca fata prin cate trecuse,orice zicea trebuia sa dea explicatii si a facut cum a crezut ea ca e mai bine pt ea,a fost mincinoasa dar atat a putut ea sa faca,nu avea puterea si curajul sa spuna care era de fapt adevarul,ca in casa mama lui nicusor tragea de ea,iar catalina nu putea sa o refuze ca nu-i statea in fire,era o fire mai fricoasa sa zic asa de comentarii.oricum ea stie ce e mai bine pt ea,numai ca nu se prea descurca cand cineva o ia mai tare.

  2. 7
    mari Says:

    O PERSOANA MAI PARSIVA DECAT CATALINA NU AM VAZUT . CUM PUTEA SA MINTA IN HALUL ACELA LA TELEVIZOR ? NU PESTE MULT TIMP AUZIM CA APARE ALT BAIAT CA DOAR S-A INVATAT . CE INCREDERE ARE ACEL SORIN ?

  3. 6
    doinitza Says:

    va doresc multa sanatate si sa va iubiti mult

  4. 5
    asyna Says:

    felicitari

  5. 4
    Maria Says:

    bravo lor.
    sa le fie de bine

  6. 3
    Gigel Says:

    Mai sint impreuna? Catalina cauta altceva deja.

  7. 2
    cineva Says:

    felicitari………

  8. 1
    rodica Says:

    felicitari

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free