NPM3: Alexandru merge mai departe


alexandru npm3In ciuda tuturor greutatilor prin care a trecut in ultima perioada, Alexandru, fostul concurent Nora pentru mama 3, reuseste sa mearga mai departe optimist si cu o mare incredere in el.

Alexandru a avut sansa de a ajunge pana in Marea Finala Nora pentru mama 3 si de a se casatori cu Mihaela. Din pacate, casnicia celor doi nu a durat foarte mult, iar Alexandru s-a vazut nevoit sa o ia de la capat. Si daca viitorul ii prevestea fericire, la scurt timp viata i-a mai dat o lovitura grea. Alexandru si-a pierdut mama, pe doamna Ildiko, cea care i-a fost alaturi in concurs si care a demonstrat tuturor cat de puternica si luptatoare poate fi atat pentru ea, cat si pentru familia ei.

In pofida tuturor greutatilor prin care a trecut, Alexandru priveste increzator spre viitor, dorindu-si prin propriile forte sa obtina mai mult de la viata. Mai mult decat atat, Alex se declara indragostit si spera ca fata pe care o iubeste sa-i impartaseasca iubirea.

Mult succes in viata, Alex!

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “NPM3: Alexandru merge mai departe”

 1. 7
  aman Says:

  alexandru,tot inainte! mihaela a fost dupa bani,sti cum familia ei a zis la finala ca au cheltuit degeaba 100 mil pe tel ca sa castige,ei credeau ca daca ii voteaza vor iesi pe locul 1 sa ia banii premiul,de iubire nu se pune prob,ca mihaela era mai mare,de la inceput de cand a fost votata ea pe locul 1 m-am mirat de ce,e uite de ce,ca a votat-o familia sa ramana sigur in concurs,sa nu cumva sa iasa.

 2. 6
  george Says:

  alex iti doresc sa fii puternicsi sa iti gasesti fericirea.Din pacate familia mihaelei a dovedit ca a fost doar pentru bani atunci cand s-a facut acea casnicie, dar stiu ca esti un tip puternic si vei reusi sa treci peste aceste greutati.

 3. 5
  doinitza Says:

  alexadru iti doresc sa ai parte de multa iubire si fericire alaturi de prietena ta.asteptam poze cu voi.

 4. 4
  rodica Says:

  alexandru meriti sa fii fericit ,esti baiat bun,Dumnezeu sa-ti ajute

 5. 3
  mary Says:

  alexandru esti un baiat super ok

 6. 2
  o ardeleanca Says:

  d zeu s a te aiba in paza si d zeu sa o ierte pe doamna ildiko

 7. 1
  rodica Says:

  Dumnezeu sa-ti ajute alexandru

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free