Citate de la concurentii Nora pentru mama


In continuare voi prezenta pentru voi, citate spuse de concurentii Nora pentru mama, legate de viata lor sau legate de cum i-a influentat participarea la reality-showul matrimonial.

“Eu am venit la această emisiune din trei motive: să-mi găsesc jumătatea, pentru bani şi pentru experienţă de viaţă. După emisiune, am devenit mai rece, îmi susţin ideile mult mai tare şi nu-mi mai este ruşine să vorbesc cu oamenii. Stau de vorbă cu oricine!” (Alina NPM3)

„Am venit la emisiune pentru Alina. Eu am intrat mai târziu în casă, după ce am văzut-o la emisiune, şi am ştiut că va rămâne cu mine. Ba chiar i-am şi spus asta!” (Ionuţ NPM3)

„La Noră pentru Mama poţi găsi 5 într-unul, nu 3 într-unul ! Aici am câştigat : celebritate, premii, o experienţă de neuitat, prieteni şi nu în ultimul rând, aici mi-am întâlnit soţul, pe Valentin ! (Diana NPM4)

„Aici am găsit dragostea adevărată. Am descoperit şi alte laturi ale personalităţii mele. Am învăţat ce este toleranţa, încrederea, respectul. Am simţit susţinerea celor de afară, oameni pentru care înainte să vin aici, eram un necunoscut.” (Ştefan NPM3)

„Nu regret nicio clipă faptul că am participat la această competiţie. Am petrecut aici momente minunate, am cunoscut persoane speciale, am vizitat locuri de neuitat, am dat curs unei provocări inedite.” (Roxana NPM3)

“Am fost un baiat caruia i-a placut singuratatea, care a preferat mai mult compania lucrurilor decat cea a oamenilor. Acum insa as prefera compania oamenilor pentru a putea da gust singuratatii.” (Vlad NPM4)

Un comentariu la “Citate de la concurentii Nora pentru mama”

  1. 1
    elena Says:

    alina chiar esti cu ionut ?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free