Nora pentru mama 5, un esec organizatoric?


nora-pentru-mamaDesi in sondajul de opinie propus pe blogul meu, Nora pentru mama 5 se claseaza pe locul al doilea cu 765 de voturi din 2628, in ceea ce priveste cea mai buna editie Nora pentru mama de pana acum, se pare ca aceasta din urma emisiune matrimoniala s-a dovedit a fi un mare esec organizatoric.

Si asta nu o spun eu, ci multi dintre cei care au fost efectiv acolo.

Daca inceputul s-a dovedit a fi destul de promitator, nu la fel s-a putut spune despre final care a lasat foarte mult de dorit. Nora pentru mama 5 a suferit foarte multe modificari pe parcurs, legate de formatul initial binecunoscut: s-a schimbat decorul, s-au schimbat regulile, s-a schimbat prezentatoarea si nu in ultimul rand s-au schimbat promisiunile.

Aceasta ultima editie Nora pentru mama a lasat in urma foarte multe regrete si dezamagiri in randul celor care au urmarit cu sufletul la gura, emisiunea lor preferata.

Daca ar fi sa ne intoarcem in timp, la prima editie Nora pentru mama, putem spune ca evolutia acestui reality-show matrimonial nu a fost tocmai cea asteptata, ajungand in final de la cea mai indragita emisiunea la una foarte blamata si uneori prost organizata.

Sa ne mai asteptam oare la o continuare?

Multe voci spun ca aici a luat sfarsit istoria Nora pentru mama, si ca nu ar mai urma Nora pentru mama 6. Ce parere aveti?

Articol realizat de Raluca Neagu

18 comentarii la “Nora pentru mama 5, un esec organizatoric?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 18
    3victorian Says:

    3inordinate…

  2. 17
    catta Says:

    nu cei care fac selectia sunt vinovatii ,ci cei care vor deveni concurenti,din cauza minciunilor cu care intra in concurs.si mai ales a fiecarui concurent in parte

  3. 16
    elena Says:

    TZARA ….LUI PAPURA VODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 15
    elena Says:

    NU NU ESTE DEMENTZA , ESTE SITUATZIA FINANCIARA DEZASTRUOASA IN CARE SE AFLA SI…..TLEVIZIUNILE CARE SUNT FORTUITE SA PRIMEASCA SPRE DIFUZARE DIN PARTEA UNOR IMBOGATZITZI AI VREMURILORCARE DAU SUME ENORME PT. IMAGINE …….VRAJITORI, MANELISTI, BECALISTI, ETC.

  5. 14
    justforfunny Says:

    Educatia cu televizorul? cata dementa!

  6. 13
    elena Says:

    dupa parerea mea cred ca cei in masura s-o faca ar trebui sa se gandeasca la realizarea unui concurs cu un nivel ridicat din t p v mai ales acum cand rezultatele scolarizarii sunt atat de regretabile, poate ca prin tv sa mai salvam ceva din conduita elevilor daca dascalii nu mai sunt in stare sa o faca

  7. 12
    elena Says:

    oare in acea comisie nu sunt competentzi in ale pregatirii , aspectului , tot ce apartzine de prezentarea celor alesi , sau se tzine cont de a avea pe cineva undeva?

  8. 11
    elena Says:

    inca odata afirm cu tarie …..nu moderatorul poarta vina ci CEI CARE FAC SELECTZIA ……..

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free