Nora pentru mama 5, un esec organizatoric?


nora-pentru-mamaDesi in sondajul de opinie propus pe blogul meu, Nora pentru mama 5 se claseaza pe locul al doilea cu 765 de voturi din 2628, in ceea ce priveste cea mai buna editie Nora pentru mama de pana acum, se pare ca aceasta din urma emisiune matrimoniala s-a dovedit a fi un mare esec organizatoric.

Si asta nu o spun eu, ci multi dintre cei care au fost efectiv acolo.

Daca inceputul s-a dovedit a fi destul de promitator, nu la fel s-a putut spune despre final care a lasat foarte mult de dorit. Nora pentru mama 5 a suferit foarte multe modificari pe parcurs, legate de formatul initial binecunoscut: s-a schimbat decorul, s-au schimbat regulile, s-a schimbat prezentatoarea si nu in ultimul rand s-au schimbat promisiunile.

Aceasta ultima editie Nora pentru mama a lasat in urma foarte multe regrete si dezamagiri in randul celor care au urmarit cu sufletul la gura, emisiunea lor preferata.

Daca ar fi sa ne intoarcem in timp, la prima editie Nora pentru mama, putem spune ca evolutia acestui reality-show matrimonial nu a fost tocmai cea asteptata, ajungand in final de la cea mai indragita emisiunea la una foarte blamata si uneori prost organizata.

Sa ne mai asteptam oare la o continuare?

Multe voci spun ca aici a luat sfarsit istoria Nora pentru mama, si ca nu ar mai urma Nora pentru mama 6. Ce parere aveti?

Articol realizat de Raluca Neagu

18 comentarii la “Nora pentru mama 5, un esec organizatoric?”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    erika Says:

    Daca va fi Gabriela Cristea atunci ar mai avea sanse,altfel dupa parerea mea acest show a luat sfarsit!!Ea a fost moderatoarea potrivita, a fost cu zambetul pe buze chiar daca avea probleme!!aaaa si ce promitea …se facea,vezi ziua de gatit a adus si de acasa ingrediente doar sa poata realiza ce a promis!

  2. 9
    bunianeta Says:

    nu inteleg de ce prezentatoarea poarta vina,cand de fapt ea numai prezinta nu este producator,sau organizator!a fost editia cu cele mai frumoase concurente,inteligente dar,care au venit numai pt publicitate.baietii slab pregatiti,dominati de inteligenta fetelor.ne dorim emisiunea,dar,mai multa atentie la selectia atat a fetelor cat si a baietilor.

  3. 8
    elena Says:

    IMI CER SCUZE PENTRU CAUSTICITATE DAR CAM ASTEA SUNT IN GENERAL HIBELE ACESTOR PRETINSI CANDIDATZI LA GASIT DE JUMATATE.

  4. 7
    elena Says:

    Aspectele de interior unde isi penseaza parul dec pe picioare, masajele , taiatul unghiilor s. a. umblatul in pijamale , in picioarele goale , fumatul excesiv de oarca s-ar face reclama la tzigari, si multe alte aspecte care nu se incadreaza cu etica unei tv, iar certurile pe mancare denota si mai cu tarie mediile din care provin , DEASEMENI FARDURILE FOLOSITE IN MARE EXCES LE FACE FIGURILE DE PARCA AR FI GATA SA INTRE IN ARENA CIRCULUI

  5. 6
    elena Says:

    dupa mine nu moderatorul ci …….contzinutul, adica…. concurentzi de calitate, pregatire, educatzie , fizic, toate acestea imprima calitatea concursului, conditziile createde kd sunt de exceptzie dar calitatea concurentzilor a lasat ff mult de dorit de ac. data , singurele fete care au facut fatza au fost Silvia si Cristina. de baietzi …. dezastru. la fel si mamele sub orice critica . npm 1 a fost o incantare, STIMATZI ORGANIZATORI SI CEI CARE FACETZI SELECTZIA CONC. FITZI NEINDURATORI CU CEI CARE VIN LA SELECTZIE NU MAI VREM SI NU DA BINE …. UNII CA vALENTINA , SORIN, ELENA – MAMA, BUNICA, ALIN, MIHAELA, IOAN, MIOARA S CLT. vrem oameni cu varste peste 23-24 ani, cu studii , frumosi , educatzi , este o emisiune absolut educativa d t pct de vedere , PACAT DE STRADANIA DVS !!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. 5
    doinitza Says:

    Nu va mai fii npm6 deoareca lumea nu mai are incredere in emisiune.Pacat de banii care i-am dat pe mesaje.A-ti dat-o afara pe Gabriela inainte de sfarsitul sezonului . NPM6 a fost un dezastru.A=ti mintit poporul cu televizorul.

  7. 4
    valentina Says:

    Pfuu..urat din partea lor k nu a fqt un final intradevar de vis:-j!…Oameni buni era NPM 5 …putea sa se chinuie putin si fak tot ce le sta in putinta sa fie ceva special…sincer….si NPM 1,2 si 3 au avut finualul mult mai frumos. Imi pare rau…asta e. Sper k pe viitor dak va mai continua emisiunea..sa aiba grija cum o organizeaza cu kt e nr mai mare (ex.6) cu atat trebuie sa fie mai special. Am fst multumita de toti conurentii nora ptr mama 6. Ma bucur ptr Iulia si Valentin :X; ptr Valentina si Andrei :X; Elena si Alin :X; Cristina si Sergiu :X; Mihaela si Ioan :X. Pupiciiii ValeNtynNaa:*

  8. 3
    Gigel Says:

    Doamna Raluca aveti dreptate in parte nu in totalitate.Gabriela a promis lingourile de aur la cei care nu au fost la munte care pe parcurs au ajuns tot la cei care au fost la munte,au schimbat regulile dupa bunul plac,iar moderatoarea nu sa inteles la Banii turcilor si de aceia a plecat.Gabriela mereu la fiecare cuvint pronunta oK de sute de ori pe emisiune,cu bunele ei prietene si bunii ei prieteni. Mirela sa straduit dar a fost mereu pusa sub presiune de unii indivizi. Toti au incercat sa o saboteze si atit.Mirela a fost mult mai inteleapta,dar Gabriela scapase ea concurentii de sub control.La cele facute de Ioan,Alin.Sorin nu a luat nici o masura,ce mai putea sa indrepte Mirela ce au stricat altii.

  9. 2
    ana Says:

    INTRADEVAR A FOST UN ESEC PT NOI ACEA FINALA ,,NU NE ASTEPTAM

  10. 1
    ana Says:

    FF BINE SUBLINIAT DAR DEPINDE DE MODERTORUL EMISIUNII NOI NE DORIM NPM6 DEPINE CINE VA MODERA ACEASTA EMISIUNE SI CUM EU CRED CUM A FOST GABII NO SA MAI INTILNIM ,,NOI ASA MODERATOR .

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free