Daniela – Nora Saptamanii (16 aprilie 2011)


daniela-nora-saptamaniiLa Finala Saptamanii din data de 16 aprilie 2011, Daniela a fost doar la un pas de a fi eliminata din competita Nora pentru mama 5. Cu toate ca a fost numita de catre toate cele patru mame aflate in concurs, Daniela nu si-a pierdut speranta si a rugat publicul sa o voteze.

Alaturi de ea, in cursa spre eliminare s-a aflat si Maria, care  a fost pe ultimul loc ca voturi (3%) in randul preferatelor publicului.

Salvarea Danielei de la eliminare a fost datorata publicului care a votat pana in ultimul moment, clasand-o astfel pe locul 1, ca Nora Saptamanii, cu un procent de 34,3%.

Pe locul al doilea in randul fetelor protejate s-a situat Valentina cu 13,6% din voturi, iar locul al treilea a fost ocupat de Mihaela, care a acumulat doar 13% din voturile celor de acasa.

Ce parere aveti de faptul ca dupa mai multe saptamani in care nu a fost deloc protejata, saptamana aceasta Daniela s-a situat pe primul loc, ocupand titlul de Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

21 comentarii la “Daniela – Nora Saptamanii (16 aprilie 2011)”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    andreea Says:

    nu stiu cine o voteaza pe daniela dar ce vreau sa spun este ca fata asta nu a auzit de bunul simt si de respectul fata de ceilalti…si mai zicea ka ea e educata sa-i fie rusine k nu stie sa respecte mamele

  2. 19
    lorena Says:

    NU-MI PLACE ,E RAUTACIOASA ,INVIDIOASA ,OBRAZNICA ,MAHALAGIOAICA….SA PLECE …..AFARAAAAAAAAAAAAAA

  3. 18
    justforfunny Says:

    Hai,pa,ca esti…vai steaua ta!

  4. 17
    bibi Says:

    acoloin casa fiecare are , fiecare este placut in felullui si fiecare are felul lui de afi si dreptatea lui nu trebuie sai condamnam asa aspru singurul care ne judeca este dumnezeu pt ca toti au suflet bun dara sase intimpla intrun concurs se concureaza si de multe ori tre sa fi mai altfel decitde obicei

  5. 16
    elena Says:

    Draga Francisc ai mare dreptate. Saracia nu este o scuza pentru nesimtire. In aceasta seara a trebuit sa o vad pe acestata fata cum se salalambaie, cum ingana si cum se comporte sub orice critica…Ea este credincioasa si cuminte si toata lumea chipurile are ceva cu ea… ea o judeca pe Iulia ca este usuratica dar ea cum se comporta si cum este imbracata?
    Eu spun doar ce vad ca nu mai suport sa vad o fata de seama cu baiatul meu cum este obrasnica cu toata lumea… si face lucruri gratuit doar din rautate fara sa fie atacata…doar arunca pastile… sau este atat de naiva incat se lasa manipulata de cuplul Alin-Elena? Si Sorin la fel nu mai suport sa il vad..doar arunca pastile…doar seamana zanzanie…el comenteaza pe toata lumea …el este cel mai destept…
    sau si el este naiv si este maipulat de Elena si Alin?

  6. 15
    JHONY Says:

    NU O MAI LAUDATI ATAT PE DANIELA CA E O MAHALAGIOAICA FOARTE PROST CRESCUTA FARA PIC DE BUN SIMPT CEL PUTIN FATA DE MAME VALENTINA E O DULCE NU SE COMPARA AN VECI DANIELA CU EA

  7. 14
    Francisc Says:

    A fost, in mod evident, o mare facatura, o hotie si o prosteala alegerea Danielei ca nora saptamanii. De fapt totul este aranjat de organizatorii concursului. Povestea cu firma care contabiliezeaza voturile telespectatorilor este o prostie.
    Mi se face sila intotdeauna cand vad cum mahalagii si badaranii au admiratori. Asa este si cazul Danielei, care de fapt este o badaranca, mahalagioaica, proasta si cu un caracter infect. De multe ori badarania si nesimtirea este perceputa ca sinceritate. Faptul ca este saraca si ca are o familie numeroasa nu este o scuza pentru a se comporta astfel. Exista si oameni saraci dar cu demnitate.
    O auzeam chiar cum ii judeca ea, nesimtita, pe parintii Iuliei pentru faptul ca au fost nevoiti sa plece din Bucuresti. Ce scarba ordinara poate sa fie ca sa judece ea astfel de lucruri !
    Admiratorii Danielei probabil ca sunt cei din Ferentari si altii care au acelasi caracter ca si ea.

  8. 13
    lavinia Says:

    Pentru Gigel:daca-ti place asa mult de Daniela si nu suporti critici la adresa ei,pt ca le merita din plin,iati-o frate acasa ,probabil semeni cu ea.

  9. 12
    mery Says:

    Ea merita sa ajunga in finala o fata de 25 ani nu o pitipoamca ca Elena de 2o ani care vrea numai bani si este o prefacuta .

  10. 11
    doinitza Says:

    De ce o criticati atata pe Daniela toata lumea ca sa nu ajunga in finala? Oare Valentina nu este si ea tot fara cuplu?Ea [Daniela] de ce nu ar merita sa ajunga in finala?Decat sa ajunga cuplurile false ELENA-Alin , Mihaela-Ioan mai bine sa ajunga Daniela. BAFTA DANIELA SA STII CA AM SA TE VOTEZ.

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free