Doamna Mioara – Mama Saptamanii (16 aprilie 2011)


doamna-mioaraLa Finala Saptamanii din data de 16 aprilie 2011, lucruri surprinzatoare au avut loc la Nora pentru mama. Mamele au fost nevoite sa faca nominalizari in direct, iar fata sau fetele numite nu au mai avut dreptul de a convinge publicul pe parcursul unei saptamani, de faptul ca merita sa ramana pe mai departe in competitie.

Toate cele 4 mame aflate in acest moment in concurs au nominalizat-o pe Daniela.

Pe primul loc in randul mamelor, cu un procent de 56,2% din voturile celor de acasa, s-a situat doamna Mioara, care a obtinut titlul de Mama Saptamanii.

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Doamna Mioara – Mama Saptamanii (16 aprilie 2011)”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 15
    lulu Says:

    ESTE ATAT DE PERFIDA SI UNSA CU TOATE ALIFIILE CA TZI SE FACA SILA

  2. 14
    MARIAN Says:

    Buna ziua!
    Vreau sa spun ca doamna Mioara este o femeie foarte de treaba ,imi place cum vorbeste si vreau ca ceilanti concurenti sa-i ia sfaturile in considerare pentru ca stie ce spune.

  3. 13
    aniela Says:

    Fetita mea cand era mica se juca cu animalutele si cu papusile,exact cum se juca eri Ioan,fiul “distinsei Mara”.El micutul stie sa joace cu totul ce are blanita,inclusif cu fofolina Mihaelei.Halal cuplu……

  4. 12
    aniela Says:

    Mioara sta ca un tablou intr-o rama mancata de carii,se da mare,dar nu stiu de ce.Cand este laudata da ochii peste cap cu un ranjet fortat de “adolescenta”.CE NU FACE MARA PENTRU SOLDINII CANALULUI D!…….FII ATENT CATALINE !

  5. 11
    JOJO Says:

    Nu stiu cum poate sa minta in asa fel aceasta femeie…Eu una nu o cred joaca mult teatru dar totusi se da de gol ”.DOAMNA MIOARA MAI LASATI MINCIUNILE SI INTORCETI-VA DE UNDE ATI VENIT CA NU VA CREDE NIMENI AICI.’’sunt alte mame care merita sa fie votate si se vede cum se poarta cu fetele in casa……SINCER SPERI SA IESI FARA UN BAN DIN CASA CACI PENTRU ASTA AI INTRAT IN ITALIA NU AVEAII CE FACE ACOLO NU MAI SUNT BANI AI VENIT SA IEI PE DEGEABA CU MINCIUNI SI ARFE DE 2 LEI .ESTI PENIBILA

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free