Doamna Mioara – Mama Saptamanii (16 aprilie 2011)


doamna-mioaraLa Finala Saptamanii din data de 16 aprilie 2011, lucruri surprinzatoare au avut loc la Nora pentru mama. Mamele au fost nevoite sa faca nominalizari in direct, iar fata sau fetele numite nu au mai avut dreptul de a convinge publicul pe parcursul unei saptamani, de faptul ca merita sa ramana pe mai departe in competitie.

Toate cele 4 mame aflate in acest moment in concurs au nominalizat-o pe Daniela.

Pe primul loc in randul mamelor, cu un procent de 56,2% din voturile celor de acasa, s-a situat doamna Mioara, care a obtinut titlul de Mama Saptamanii.

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Doamna Mioara – Mama Saptamanii (16 aprilie 2011)”

  1. 1
    Gigel Says:

    Cine naiba o voteaza pe aceasta individa care e ca o mascota in casa.

  2. 2
    aniela Says:

    Oameni buni,spuneti-mi si mie pentru ce o votati pe Mara?ce a facut aceasta duduie mai mult decat alte mama in casa?…..din prima finala se saptamana si pana in prezent ,iese M.S……..Dati macar un argument,numai ptr faptul ca pozeaza drept o mama fidela,care de fapt noi o cunoastem,suntem DOBROGENI……..Oare Elena,Lena, nu sunt si ele mame,si inca ce mame!…Ele se implica mult mai mult in activitatile casei,decat aceasta Mara…….Fiti realiste

  3. 3
    Gigel Says:

    aniela aici ne potrivim,pentru sf Mioara.

  4. 4
    mery Says:

    Cine o voteaza? RUDELE din America si Italia. Acum familiile sunt in stare sa imprumute banii din banci de ex. iei l miliard si castigi 4 miliarde si sa isi voteze rudele de ex. mama lui Alin asa ar fi facut .

  5. 5
    doinitza Says:

    OARE PE D-NA ELENA SI PE D-NA LENA DE CE NU LE VOTEAZA LUMEA SA IASA MAMA SAPTAMANII? NUMAI PE D-NA MIOARA SI D-NA NICOLITA CARE SUNT CELE MAI FALSE

  6. 6
    mery Says:

    Acum este ofticata ca nu merge si ea in Turcia si pleaca ai ei singuri si poate incalca regulamentul si sunt eliminati . Mara si Elena o sa va convingeti doua plimbarete dupa bani.

  7. 7
    aniela Says:

    Gigele,ma bucur ca am dat la pace.Sa stii ca in seria aceasta se vede pe fata ca sunt ptr bani.Sa numim emisiunea …..SOW DE INTERESE…….DORESC PASTE FERICIT TUTUROR.

  8. 8
    Cristina Says:

    O prefacuta ,chiar si fiul ei n-o inghite ,oare de ce?Pentru ca e o prefacuta.MAMA MODEL,oricine isi doreste o mama ca ea sa-si paraseasca copilul de 2 luni,pana la 9 ani.MAMA MODEL.Votati-o !!!!

  9. 9
    aniela Says:

    oare ce a facut Mara in aceasta competitie?cine o voteaza si de ?A venit in aceasta competitie cu un handicapat,care vedem ca-i sustinut de canal D cu toate ca trbuia sa fie eliminat de mult timp ptr ca a facut s*x in direct.RUSINE…..Asa mama ,asa baiat…..rusine

  10. 10
    alex Says:

    d-na mioara spune ca a studiat actoria.doamna se vede!eu nu stiu cine va voteaza atat de mult.sigur ,kanal d.cred ca ati venit pentru a va afirma,pentru ca baiatul d-vs nu este pregatit pentru o casatorie.are sechele grave din trecut.nici la 40 de ani ,nu il vad matur.

  11. 11
    JOJO Says:

    Nu stiu cum poate sa minta in asa fel aceasta femeie…Eu una nu o cred joaca mult teatru dar totusi se da de gol ”.DOAMNA MIOARA MAI LASATI MINCIUNILE SI INTORCETI-VA DE UNDE ATI VENIT CA NU VA CREDE NIMENI AICI.’’sunt alte mame care merita sa fie votate si se vede cum se poarta cu fetele in casa……SINCER SPERI SA IESI FARA UN BAN DIN CASA CACI PENTRU ASTA AI INTRAT IN ITALIA NU AVEAII CE FACE ACOLO NU MAI SUNT BANI AI VENIT SA IEI PE DEGEABA CU MINCIUNI SI ARFE DE 2 LEI .ESTI PENIBILA

  12. 12
    aniela Says:

    Mioara sta ca un tablou intr-o rama mancata de carii,se da mare,dar nu stiu de ce.Cand este laudata da ochii peste cap cu un ranjet fortat de “adolescenta”.CE NU FACE MARA PENTRU SOLDINII CANALULUI D!…….FII ATENT CATALINE !

  13. 13
    aniela Says:

    Fetita mea cand era mica se juca cu animalutele si cu papusile,exact cum se juca eri Ioan,fiul “distinsei Mara”.El micutul stie sa joace cu totul ce are blanita,inclusif cu fofolina Mihaelei.Halal cuplu……

  14. 14
    MARIAN Says:

    Buna ziua!
    Vreau sa spun ca doamna Mioara este o femeie foarte de treaba ,imi place cum vorbeste si vreau ca ceilanti concurenti sa-i ia sfaturile in considerare pentru ca stie ce spune.

  15. 15
    lulu Says:

    ESTE ATAT DE PERFIDA SI UNSA CU TOATE ALIFIILE CA TZI SE FACA SILA

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free