Daniela – Nora Saptamanii (16 aprilie 2011)


daniela-nora-saptamaniiLa Finala Saptamanii din data de 16 aprilie 2011, Daniela a fost doar la un pas de a fi eliminata din competita Nora pentru mama 5. Cu toate ca a fost numita de catre toate cele patru mame aflate in concurs, Daniela nu si-a pierdut speranta si a rugat publicul sa o voteze.

Alaturi de ea, in cursa spre eliminare s-a aflat si Maria, care  a fost pe ultimul loc ca voturi (3%) in randul preferatelor publicului.

Salvarea Danielei de la eliminare a fost datorata publicului care a votat pana in ultimul moment, clasand-o astfel pe locul 1, ca Nora Saptamanii, cu un procent de 34,3%.

Pe locul al doilea in randul fetelor protejate s-a situat Valentina cu 13,6% din voturi, iar locul al treilea a fost ocupat de Mihaela, care a acumulat doar 13% din voturile celor de acasa.

Ce parere aveti de faptul ca dupa mai multe saptamani in care nu a fost deloc protejata, saptamana aceasta Daniela s-a situat pe primul loc, ocupand titlul de Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

21 comentarii la “Daniela – Nora Saptamanii (16 aprilie 2011)”

Pages: « 3 2 [1] Show All

 1. 10
  mery Says:

  Toti vor banii, Daniela are nevoie de ei nu ca Elena care a stat numai in strainatate cu iubitul si unde ia poftit inima si acum hop la bani si il mai prosteste si pe Alin, nu mai credeti in ea este Tatiana doi dar mai diplomata.Daniela vrea sa iasa cu bani care ii are . Ati vazut pe Valentin, Alin, Ioan sunt singuri la parinti si Iulia si se oftica sa castige PREMIUL nu stiu ce sa mai inventeze mai ales cuplul Valentin – Iulia vor sa faca nunta numai sa fie votati . Stimati oameni care votati merita mai bine Daniela , Valentina, Sergiu si Andrei sa ramana nu pustii de 2o ani care nu stiu ce ie aia munca ca Ioan, Mihaela si valentin, Elena – care este unsa cu toate alifiile .

 2. 9
  mari Says:

  a fost furt pe fata .numai un prost crede ca a fost nora saptamanii chiar atunci cand trebuia sa plece . regie ,fals, de acum incolo o emisiune de ras .daniela ce face in emisiune ?nu pricep de ce se milogea ca sa ramana ? da ,banul , viata traita pe gratis ,reclama de vedeta cu mahalagism .este emissiune cu eliminari corecte sau se negociaza daca vrem sau nu vrem sa plecam. ce emisiune e asta ? gabriela avea alt stil se cunoaste ca nu mai te atrge sa urmarim . si-au perdut din audienta .

 3. 8
  Gigel Says:

  Lavinia impertinenta esti tu ca jignesti o fata fara sa o cunosti in saptamina mare sau tu nu le ai cu treburile pascale?Acum ar trebui sa te jignesc si eu dar nu face pentru asa o creatura.

 4. 7
  monykutza94 Says:

  dute fata acasa…
  nu-i de tine aici:P
  nu te mai suport ai prea multe fitze in capX(X(X(X(
  bn ca teai bucurat si uh ca ai fost nora saptamanii:)) mai rar asa ceva la tine:))=))

 5. 6
  camelia Says:

  sa iasa saracia de Daniela. AFARAAAAAAAAAAAAA

 6. 5
  lavinia Says:

  Cine e aceasta Daniela?O impertinenta si o interesata dupa bani,asta ar calca totul in picioare numai sa puna mana pe acei bani,rusine ,daca ,ar avea putin bun simt si demnitate sa accepte cu usurinta nominalizarile si sa paraseasca concursul,nu mai are ce cauta acolo fara cuplu,totusi e un sou matrimonial nu sa stai degeaba si sa desparti un cuplu numai asa,ca… doreste domnisoara.

 7. 4
  lavinia Says:

  prosteala pe fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Huooo

 8. 3
  alexandra Says:

  Iulia este o scumpa ,m-am inteles pe deplin cu ea si cu Maria…imi pare rau ca a plecat insa ma bucur ca tu ai ramas si te vreau sa ajungi in finala!Bafta si tie si Iuliei!

 9. 2
  alexandra Says:

  Felicitari Daniela!Nu am apucat sincer sa te cunosc esti o fata sincera si la obiect bravo tie!

 10. 1
  aniela Says:

  Este imposibil.Este facatura.ce urat.Ne-m hotara ,adio vizionare aceasta emisiune.Ciao

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free