Fete: Adriana, 24 de ani, Timisoara


adriana-npm5Adriana are 24 de ani, este din Timisoara si isi doreste sa devina concurenta cu drepturi depline la Nora pentru mama 5.

A absolvit Facultatea de Jurnalism. Este o fire puternica, ambitioasa si prietenoasa. In timpul liber prefera calatoriile, iesitul cu prietenii si muzica.

Adriana si-ar dori ca alesul inimii ei sa fie o persoana plina de surprize.

Potentiala concurenta a intrat in casa Nora pentru mama 5 pentru Octavian si Andrei.

Ati dori ca Adriana sa devina concurenta cu drepturi depline la Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

38 comentarii la “Fete: Adriana, 24 de ani, Timisoara”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    fabi Says:

    adriana nu te potrivesti deloc cu tavi pt ca esti o fata muta nici nu vorbesti,………….

  2. 29
    alexandra Says:

    Sunt fosta concurenta de la acest sezon…si vreau sa spun ca cei doi se potrivesc de minune!

  3. 28
    mimiiiiii Says:

    ADRIANA a stiut fff. bine ce vrea (BANI DACA SE POATE )cu orice pret sa faca un cuplu,la luat din zbor pe OCTAVIAN nu cumva sa ramana cu Alina. Dar in cel mai rau caz gasea ia pana la urma pe cineva pentru asi atinge scopul.Ghinion ptr. Octavian a ales pana a cules.Este “draguta”broscuta,dar daca era asa de grozava pe cum se crede cum de nu a gasit in toata Timisoara un baiat pana la varsta asta ? s au acolo unde sa nascut, de unde este ia de loc, a trebuit sa vina la NPM sa se poata marita? ????????????? si “ZIZRISTA”. Da este suficient de diplomata pentru a juca teatru ,pana la urma bani sunt bani. La intrare in casa spunea ca bagajele i au ramas pregatite din toamna pana acum,probabil acolo de unde vine, parca spunea ceva de dambovita, nu fffff. departe de Alina (ca zona )asadar nu este TIMISOREANCA. Mai OCTAVIANE sar putea sa fi trecut din lac in put. Alina cu siguranta se va schimba si in bine, este si omul care cedeaza, dar pe asta ……..tacerea ascunde multe.Nu se stie ce fam. grozava sunteti voi asa cum spunea mama ta, dar din ce se vede sunteti mai mahalagioi decat Alina.

  4. 27
    mira Says:

    JOACA BINE ROLU DE INDRAGOSTITA

  5. 26
    lulu Says:

    nu -mi placi pote vfara atata fard csa fie ceva de capul tau

  6. 25
    Anisoara Says:

    Nu e locul de jigniri aici, hai sa fim mai seriosi ,si sa dam o parere catusi de putin civilizata. multumesc.
    Octavian si Adriana,daca va iubiti f. bine,dovediti pt voi, si la multi bani :)

  7. 24
    coco Says:

    Adriana este foarte urata,si neterminata ,este prea mare diferenta de inaltime fata de Octav,uneori are o figura stramba de te sperii,bine nici partenerul ei nu-i mai breaz ,are mutra de taran cioban si nu stiu dece se zice ca este bine crescut, de cine ?de sudorita de Lena?a ales pana a cules,nu imi plac si niciodata nu am sa ii votez.

  8. 23
    marinela Says:

    adrianaeste o fata urata cu ochi mari cu fata rotunda enervanta si multe alte defecte si nu se potriveste cu tavi mai bine o lasa balta si iese din concurs ca nu merita aici lao asa emisiune frumoasa dute acasa ca tu teai potrivi cu muma paduri mai bine zis cu mumu paduri si va rog frumos doamna gabriela daca il cititi la cocurenti in direct sa nu dati nume cine a scris lucrurile astea va multumes

  9. 22
    una Says:

    e uratica…si are ochii bukbucati ca broscutza oac…oacky!

  10. 21
    dorica Says:

    Adriana merita sa ramana in concurs se potriveste bine cu Octavian pentru mai multe motive:au amandoi studii,se potrivesc ca varsta,sunt amandoi foarte simtiti cred ca ar intemeia o frumoasa familie .Pacat ca sunt foarte departe in SUA deoarece m-as duce si eu la nunta lor mai ales ca ma trag din partile acelea .Mult mult succes

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free