Iulia, ceruta in casatorie pentru a doua oara


valentin-iuliaIulia a avut parte de o surpriza neasteptata in emisiunea NPM5 din dimineata de 23 martie 2011. Chiar de ziua lui Valentin aceasta a fost ceruta pentru a doua oara in casatorie. Momentul a fost emotionant nu numai pentru Iulia, ci si pentru restul concurentilor Nora pentru mama 5, care cu greu si-au stapanit lacrimile.

Ieri, Valentin a implinit frumoasa varsta de 21 de ani, ocazie cu care a dorit inca o data sa-si exprime iubirea si dorinta de a se casatori cu aleasa inimii, si anume Iulia, concurenta cu care formeaza un frumos cuplude cateva luni bune.

Ce parere aveti de surpriza lui Valentin? Credeti ca cei doi concurenti Nora pentru mama 5 se iubesc cu adevarat?

Articol realizat de Raluca Neagu

27 comentarii la “Iulia, ceruta in casatorie pentru a doua oara”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 27
    janu"" Says:

    Iulia este o fata buna

  2. 26
    ABBA Says:

    da,se iubesc…..dar nu numai ei. prefer sa castige Elena-Alin.

  3. 25
    maria Says:

    IULIA ESTE O SCORPIE PUTUROASA SI REA DE GURA. VETI AVEA MULT DE FURCA PINA SA SCAPATI DE EA ,CA TREABA NU VETI FACE IMPREUNA

  4. 24
    darius Says:

    bv lor merita sa castige in schimb sonia uitate la tine apoi la iulia

  5. 23
    sonia Says:

    O fata rea, grasa si somnoroasa.

  6. 22
    tolanu Says:

    Reprezentati copia fidela Lucian-Cristina de la NPM4.Iulia are aceeasi obraznicie pe care o avea si Cristina. O puneti in aceeasi situatie jenanta pa Doamna Elena precum se intampla si cu Doamna Paula.Doamna Elena,invatati-i ca nimic nu li se cuvine doar pt ca poarta titulatura de “copii”.Trebuie sa fie si demni de ea.
    Tg-jiu

  7. 21
    tolanu Says:

    Iulia este dizgratioasa prin comportamentul pe care-l are fata de Doamna Elena.Valentin nu este maturizat!Doamna Elena,cand iesiti afara,sa nu-i ajutati in privinta procurarii casei pana nu le dati o lectie de viata.Iulia nu merita acest lucru daca nu stie si sa va pretuiasca!(V-am simtit suferinta)

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free