A murit doamna Elena, mama lui Bogdan NPM2!


doamna elena npm2Doamna Elena, fosta concurenta Nora pentru mama 2,  a incetat din viata in cursul weekend-ului trecut. Cu toate ca Bogdan, fiul acesteia declara in urma cu aproximativ doua luni intr-un interviu “Mama acuma este foarte bine pentru ca a fost cam bolnava”, se pare ca doamna Elena suferea de ceva timp si din pacate intr-un final boala a fost cea care a invins.

Doamna Elena a fost o luptatoare, a demonstrat acest lucru si in concurs, cu toate ca nu a reusit sa ajunga pana in Finala, cu siguranta ea a ajuns in inimile multor persoane care au indragit-o.

Atat prietenii, cat si apropiatii au trimis sute de mesaje de condoleante atat pe conturile de socializare ale lui Bogdan, cat si pe forumul oficial.

Dumnezeu s-o odihneasca! Sincere condoleante, atat lui Bogdan, cat si intregii familii indurerate!

Articol realizat de Raluca Neagu

45 comentarii la “A murit doamna Elena, mama lui Bogdan NPM2!”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

 1. 40
  mirela Says:

  sincere condoleante lui bogdan si familiei sale.Doamna elena merita o editie cu dedicatie , macar intruna de seara daca cea de dimineata ocupa prea mult pentru acest subiect,

 2. 39
  ille amalia Says:

  sincere condoleante lui Bogdan si intregi familii.Imi pare nespus de rau

 3. 38
  AndyGirl Says:

  ce rau imi pare,

 4. 37
  Alina Says:

  Condoleante…..fi tare Bogdan!!

 5. 36
  alyna Says:

  normal ca merita o editie asa cum i s-a dedicat o editie si mamei lui stefan de la npm 3.dar se pare ca nu pt toti e la fel.

 6. 35
  OaNNA Says:

  Imi pare rau pt Bogdan ;) ,.. Sincere cOndoleanteee !!

 7. 34
  gabriela valentina Says:

  sincere condoleante lui bogdan si familiei sale.si doamna elena merita o editie cu dedicatie , macar intruna de seara daca cea de dimineata ocupa prea mult pentru acest subiect, mai ales ca doamna elena a avut multi sustinatori care au votat-o si multi admiratori. ma bucur ca nu ati inchis acest articol si am putut sa-mi exprim regretul pentru disparitia , timpurie ,dintre cei vii ai doamnei elena

 8. 33
  Adinutza Says:

  Condolente …familiei….:*:*:*

 9. 32
  Adinutza Says:

  Condolente …familiei….:*:*:*

 10. 31
  cris Says:

  familiei*

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free