Care este strategia de joc a doamnei Maria?


doamna maria npm5Doamna Maria a gandit o strategie de joc nu foarte agreata de ceilalti concurenti. Ea este hotarata sa acorde sanse egale tuturor fetelor, astfel nu exclude varianta eliminarii unei fete ce formeaza un cuplu.

In casa NPM5 s-a vorbit foarte mult de faptul ca Mihaela este pe lista de eliminare, lucru care l-a deranjat in mod evident pe Ioan, care considera ca strategia de joc a doamnei Maria nu este corecta.

Cei mai afectati au fost Ioan, care s-a simtit vizat in mod direct , dar si Valentin care a afirmat “Doamna Maria este invidioasa pe toti cei care au cupluri”.

Sa fie adevarata afirmatia lui Valentin in ceea ce priveste strategia doamnei Maria sau credeti ca pur si simplu incearca sa dea sanse egale tuturor fetelor?

Sunteti sau nu de acord cu strategia de joc a doamnei Maria?

Articol realizat de Raluca Neagu

39 comentarii la “Care este strategia de joc a doamnei Maria?”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    camelutzaCT Says:

    fatza de restul mamelor femeia asta realizeaza ca se afla intr_un concurs ,pana la urma.succes D_nei Maria…

  2. 9
    Dayanara ! .Bucuresti la Says:

    E ofticata ca pe Nicusor al ei nu il place nimeni..;))

  3. 8
    claudia catalina Says:

    cred ca d-na Maria nu stie unde a venit si dc mai ales ca nu stie regurile concursului. ar trebuii sa se uite la fiecare fata de acolo si daca acea fata nu i place din mai multe motive (ca nu face curatenie sau nu s-er potrivi cu fiul ei sau mai stiu eu ca nu i pe aceias lungime de unda cu ea sau cu fiul ei) a asa cu virsta care i mai mica sau care i mai mare e o timpenie . eu asa ceva nu am mai intilnit la npm pina acum si sper sa nu o mai intilnesc . sa dea domnul ca d-na Maria sa se potoleasca cu strategia ei ca doar ii va aduce doar vorbe grele si nimeni nu va mai sta atit linga ea cit si linga fiul ei si doar fiul ei va suferi daca i ;pe asa

  4. 7
    negreanca Says:

    sa r putea sa fie si una si alta invidie si dorinta de a gasi o nora dar sunt de acord cu alegerea de a vota pe oricare fata este un concurs cel mai bun sa castige marele public are un rol hotarator

  5. 6
    tanya Says:

    e invidioasa pt k fiul ei nu a format niciun cuplu…si vrea cu orice pret sa castige marele premiu

  6. 5
    ANISOARA Says:

    DOAMNA MARIA ESTE ALEGEREA EI NU VAD CARE AR FI PROBLEMA CINE SE IUBESTE SE IUBESTE SI AFARA NU A DECLARAT NIMENI CRED EU CA A VENIT IN COMPETITIE PENTRU PREMIU AU DECLARAT CA AU VENIT PENTRU ASI GASI JUMATATEA CARE SE VEDE SEPARE CA SAU GASIT PENTRU PRIETENIE SI EXPERIENTA DE VIATA CAM ASA IMI ADUC EU AMINTE DE PREMIU NICI VORBA SI ATUNCI DACA CEI CARE SAU GASIT CE MAI ASTEAPTA ACOLA DEACEIA EU ZIC CA AU SI CELELALTE FETE ACEST DREPT SA STEA ACOLO POATE MAI VIN BAIETI SAU DECE NU SUNT SI IN CASA DEOCAMDATA SI NU SAU DESCOPERIT EU LE UREZ MULTA BAFTA SI CEL MAI BUN SA CISTIGE DACA ESTE IUBITA DE PUBLIC NU VA IESI CHEAR DACA DOAMNA MARIA O VOTEAZA DECI ”

  7. 4
    Didi Says:

    Femeie mai proasta si mai ranchiunoasa ca asta n-a vazut npm-ul.

  8. 3
    nicoleta elisa Says:

    NU SUNT DE ACORD CU STRATEGIA LUI DOAMANA MARIA AR TREBUI SA VOTEZE FETELE CARE NU AU CUPLU NU PE CELE CU CUPLU. EU CRED CA DOAMNA MARIA ESTE INVIDIOASA CA BAIATUL DUMNEAIEI NU ARE CUPLU SI VREA SA SE RAZBUNE PE CEI CARE AU CUPLU.

  9. 2
    katalyna Says:

    in sf ai mai bagat si uh cv nou pe siteul asta varzaaa

  10. 1
    lacrimioara Says:

    se vede clar ca o macina invidia,daca baiatul ei ar fi facut un cuplu si fata ar fi propusa pt eliminare ,dn Maria ce va smai spune?

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free