Care este strategia de joc a doamnei Maria?


doamna maria npm5Doamna Maria a gandit o strategie de joc nu foarte agreata de ceilalti concurenti. Ea este hotarata sa acorde sanse egale tuturor fetelor, astfel nu exclude varianta eliminarii unei fete ce formeaza un cuplu.

In casa NPM5 s-a vorbit foarte mult de faptul ca Mihaela este pe lista de eliminare, lucru care l-a deranjat in mod evident pe Ioan, care considera ca strategia de joc a doamnei Maria nu este corecta.

Cei mai afectati au fost Ioan, care s-a simtit vizat in mod direct , dar si Valentin care a afirmat “Doamna Maria este invidioasa pe toti cei care au cupluri”.

Sa fie adevarata afirmatia lui Valentin in ceea ce priveste strategia doamnei Maria sau credeti ca pur si simplu incearca sa dea sanse egale tuturor fetelor?

Sunteti sau nu de acord cu strategia de joc a doamnei Maria?

Articol realizat de Raluca Neagu

39 comentarii la “Care este strategia de joc a doamnei Maria?”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 39
    mirela Says:

    ceimai simpatici sunt ioan si mihaela,valentina e o scorpie si cristina la fel

  2. 38
    raluca Says:

    Mie mi se pare ca costel si sorin sunt nesimtiti deoarece au vorbit asa cu Adelina si sincer ea este foste frumoasa si nu este slaba!!!!Deci Sorin si Costel sa va fie rusine….eu nu as mai ridica fruntea in locul vostru!!!!!!!!!!

  3. 37
    monica Says:

    Sincere condoleante lui Bogdan ,ne pare rau ca a plecat dintre noi mama ta.Sa fi tare . Valentina sa fi tare in concurs si putin mai diplomata caci in rest esti o fata ok. Cuplurile imi plac toate foarte mult. Trebuie sa fiti tari pentru ca ati intra in acest concurs si sa nu va prea certati.Ioan sa ai grija ce vorbesti de acum ca nu dai bine la TV. Asa nu o sa iesiti pe primul loc.Iulia si Valentin se potrivesc sunt amandoi blanzi si chiar seamana intre ei.Sorin in casa baietilor esti ca o moara si jignesti iar cand te intreaba in emisiune d-na gaby ceva trebuie sa scoata cuvintele cu clestele din gura ta .Daniela sa sti ca am plans alaturi de tine si eu la jignirile pe care ti le-a facut Ioan dar ma bucur ca nu esti manioasa pe el .d-na gaby asteptam sa aveti un bebe caci sunteti tare frumoasa. VA PUPA CU MARE DRAG MONICA DIN MARAMURES

  4. 36
    danut Says:

    doamne ma enervati mamelor daca vreti sa va f*teti f*tetiva baieti nu nurorile

  5. 35
    elena Says:

    NU MI SE PARE CORECT CUM SE FAC NOMINALIZARILE…cred ca ar trebui sa mai tineti cont si de comentariile care le lasam noi pe net…. corect ar fi sa plece ..dau un exemplu valentina…. face numai rau este falsa lingusitoare niciodata cand este pusa de fata cu o persoane nu recunoaste ea zice multe dar nu recunoaste niciodata …. plange sa impresioneze ….ar trebui sa mai tineti cont si de parerile noastre …..ASA AR FI CORECT

  6. 34
    elena Says:

    M a bucur pentru silvia si andrei chiar se potrivesc. ioan ar trebui sa lase figurile sa nu se mai creada in italia…. nu este cu nimik mai presus fde nici un concurent din casa …din contra am o parere foarte proasta despre el …. el tot timpul a avut de comentat despre altii …. se crede perfect…. bravo daniela … ai demonstrat ca esti o fata de milioane bravo familiei tale si mamei tale pt educatia care ti-a dat-o…. fi mandra ai o familie frumoasa!

  7. 33
    elena Says:

    FRUMOASA FAMILIA DANIELEI… niste oameni deosebiti….cat despre ioan este prea plin de el nu-si vede lungul nasului…intai sa se uite la el apoi sa vorbeasca de altii…iar valentina sincer nu o mai suport este o falsaaaaaaaaaaaa…… o lingusitoare si se baga in discutie fara a fi intrebata … sincer imi doresc sa plece acasa

  8. 32
    mariana Says:

    Nu-mi place ca pleaca in mini vacanta Andrei si Silvia. Ei nu sunt cei care se iubesc cu adevarat. Sunt foarte reci si distanti. Apoi Andrei nici nu stie ce vrea pe el il conduce mama, daca mama a spus sa se opreasca la Silvia el s-a oprit la Silvia.

  9. 31
    mariana Says:

    Nicusor nu face cuplu cu Valentina de dragul cuplului si concursului. valentina nu e de tine. Mai bine iesi din concurs si afara o sa-ti gasesti perechea ta ,fata care te va merita.

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free