In exclusivitate! Interviu cu Alexandra, prima concurenta eliminata din competitia NPM5


alexandra npm5Alexandra a fost prima fata eliminata din competitia Nora pentru mama 5. Ea a acceptat sa raspunda intrebarilor noastre despre concurs, asa ca astazi va prezint in exclusivitate interviul pe care l-am avut cu ea:

R: Ce simti acum cand ai iesit din competitia Nora pentru mama 5? Crezi ca visul tau legat de emisiune a luat sfarsit?


Alexandra NPM5:
Ma bucur ca m-am aflat printre concurente, am avut parte de o experienta pe care nu o voi uita. Ma simt foarte bine si afara, dar imi este dor de cei din casa. Sper sa am ocazia sa ii vizitez curand!

R: Cum a fost in casa Nora pentru mama?

Alexandra NPM5: In casa m-am simtit foarte bine , am avut mici conflicte cu fetele dar am uitat de acele momente mai tensionate din casa. Acum le sustin de afara si sper ca, acel cuplu care va ajunge in marea finala sa se casatoreasca doar daca se iubesc.

R: Cu care dintre concurenti vei tine legatura in afara concursului? Ai putea sa ne spui pe scurt cu care dintre acestia te-ai inteles cel mai bine si de ce?

Alexandra NPM5: Din punctul meu de vedere cu toti concurentii o sa pastrez legatura, dar cu Adelina, Maria si Elena am legat o prietenie mai stransa. Le astept afara si pe parcurs vedem ce o sa se intample, acum este prea devreme sa ma pronunt.

R: Am inteles ca dintre baieti l-ai placut cel mai mult pe Ioan. Ce te-a atras la el?

Alexandra NPM5: Din punctul meu de vedere Ioan este cel mai ok baiat din casa. L-am placut foarte mult pentru modul lui de a fii, chiar daca pare un copil de afara are o gandire matura, doar discutand cu el iti poti da seama de caracterul lui. Imi pare rau ca este perceput gresit de afara. La el m-a atras zambetul este un baiat foarte vesel si dragut si cred ca in viitor ne vom intelege foarte bine.

R: Care crezi ca sunt motivele pentru care ai fost eliminata din competitia NPM5?

Alexandra NPM5: Sunt constienta ca am fost intr-o competitie si era normal ca una dintre noi o sa plece,  imi pare rau ca am fost prima fata eliminata. Nu inteleg de ce am fost propusa pentru eliminare, dar consider ca cei de afara m-au perceput gresit. Daca le-am spus fetelor ce m-au deranjat la ele nu inseamna ca am barfit, dar fiecare cu parerea lui.

R: Au fost momente cand te-ai simtit neinteleasa si probabil perceputa altfel decat esti in realitate?

Alexandra NPM5: Da, au fost momente cand nu m-am facut inteleasa si consider ca a fost vina mea, poate era mai bine sa tac si eu dar cu mine este mai greu deoarece mie imi place sa spun ce am de spus omului in fata.

R: Daca ai avea ocazia sa reintri in casa Nora pentru mama 5, te-ai intoarce in concurs?

Alexandra NPM5: Cu siguranta voi reintra daca am ocazia, deoarece pe parcurs se pot intampla multe si niciodata nu se stie.

R: Ce parere ai de faptul ca s-au reunite casele Nora pentru mama? Crezi ca este un lucru bun?

Alexandra NPM5: Ma bucur foarte mult ca s-au unit casele. De la inceput nu mi-a placut ideea cu doua case, dar acum este mult mai bine. Acum¬† fetele isi pot spune direct ce au de spus in fata si sper sa nu se faca bisericute de genul… fetele sa stea cum am stat la inceput.

R: Ai vrea sa transmiti vreun mesaj pentru cei care te-au sustinut in competitia Nora pentru mama 5?

Alexandra NPM5: Le multumesc din suflet pentru sprijin si sper ca nu i-am dezamagit.

R: Ce iti propui sa faci pe mai departe ? Care sunt planurile tale de viitor?

Alexandra NPM5: Merg mai departe la facultate si la anul vreau sa ma inscriu si la drept… deocamdata astea sunt planurile mele .

By Raluca Neagu

24 comentarii la “In exclusivitate! Interviu cu Alexandra, prima concurenta eliminata din competitia NPM5”

Pages: [3] 2 1 » Show All

 1. 24
  mariana Says:

  te friegeai rau cu Ioan. E un copil rasfatat fara minte. Cu Costi vei fi f fericita. Puneti de o relatie. semanati unul cu celalat

 2. 23
  madalina Says:

  sper sa reintri in casa:*:*:*:*

 3. 22
  diana Says:

  Deci poza asta cu ea este super tare! o papusica de fata >:D<

 4. 21
  Narcisa Says:

  frumusica foc:*:*:*:*

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free