Mici probleme in cuplul Iulia – Valentin


valentin si iulia npm5In primul cuplu format in competitia Nora pentru mama 5 au avut loc primele mici probleme. Se pare ca Iulia a fost deranjata de comportamentul si geturile pe care Valentin le-a facut fata de anumite fete cu ocazia petrecerii de Halloween.

Iulia i-a marturisit lui Valentin ca nu mai poate avea incredere in el si a incercat sa nu para prea afectata.

Concurenta a ramas si mai socata in momentul in care a aflat ca Valentin s-a sarutat cu un baiat, lucru pe care el l-a povestit in casa baielor.

Ce parere aveti de micile probleme aparute in cuplul Iulia-Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

35 comentarii la “Mici probleme in cuplul Iulia – Valentin”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    pisi sme Says:

    ….nu stiu ce vor fetele astea dar cind le vezi ca au 20 de ani si ati venit in casa sa va maritati sau dupa bani?nu aveti nici un servici stabil si vrreti sa va maritati,la fel baietii.lVALENTINA da ar fi mai potrivita e virsta potrivita dar ceilalati,,duceti va draga la munca vedeti ce inseamna banul muncit de voi ce inseamna responasabilitatile,si apoi sa va ginditi la maritat.

  2. 19
    diana popescu Says:

    ,,,singura pereche care se potrivesc din casa este cuplu ioan cu mihaela.Iulia mi se pare cam falsa nu prea se arata,ea tace si asteapta..valentin din fata tv pare asa de inocent cind se povesteste de o fapta comisa de el,,,,,,,faza de haloween cu dansul cu daniela ,ia placut si lui dar nu vrea sa recunoasca..Valentina e singura fata in casa care spune ce gindeste si e mai matura si nu se contrazice virsta isi spune cuvintul,si s ar potrivi cu alin.Andrei s a r potrivi cu iulia.daiana cu valentin.Daniela cu sorin.iar adelina cu costi.Silvia ar tb sa maiastepte ,la fel cristina si maria.Catalina cu nicusor……

  3. 18
    dorinika Says:

    parerea mea e ca iulia nu se potriveste deloc cu valentin……..are ea asa o fata ce nu se leaga cu a lui ,daaa nui frumoasa cit nai machiao tot degeaba….

  4. 17
    sonia Says:

    Am impresia ca acest baiat nu este ceea ce ar vrea sa para. Cred ca ma intelegeti !!!
    Poarta cercei, sprancene pensate si se fardeaza. Daca stie cineva ce pregatire are?

  5. 16
    scarlat iuliana Says:

    fetele sunt dragute si simpatice

  6. 15
    Meri Says:

    Vrem imagini cu acest cuplu. Sprincene pensate iti trebuia Valentin…… aratai mai barbat la inceput acum….

  7. 14
    tiki -taka Says:

    e o falsa si el cam increzut da vedem dupa ce se vor desparti…

  8. 13
    niko Says:

    valentina este o invidioasa si de aceea se baga intre toate cuplurile din casa…este o nesuferita si o prefacuta…nu inteleg ce admira altii la ea.

  9. 12
    Didi Says:

    Iulia si Daiana sunt cele mai cuminti fete din casa, singurele care au venit intr-adevar pentru a-si gasi pe cineva. De aceea nici nu se agita ca celelalte si nu se baga singure in seama. Pacat ca telespectatorii se lasa pacaliti de vedetele de paie (Elena, Cristina, Valentina, Daniela) sau chiar de Silvia care e de treaba, nu zic nu, dar scopul principal nu este maritisul, ci dorinta de a intra in lumea televiziunii. Iulia si Daiana, va sustin. Sper ca Iulia sa-si consolideze cuplul cu Vali, iar Daiana poate isi va gasi si ea un baiat care sa doreasca s-o cunoasca. Succes, fetelor!

  10. 11
    mariana Says:

    nu criticati fetele cu cuplu respectiv Iulia si Elena deoarece baietii le-au ales pe ele si nu invers si daca lui Alin si Valentin le plac pe cele doua nu avem de ce sa le criticam si mai ales ca se potrivesc f bine. Nu vad alte fete mai potrivite pentru ei

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free