Mici probleme in cuplul Iulia – Valentin


valentin si iulia npm5In primul cuplu format in competitia Nora pentru mama 5 au avut loc primele mici probleme. Se pare ca Iulia a fost deranjata de comportamentul si geturile pe care Valentin le-a facut fata de anumite fete cu ocazia petrecerii de Halloween.

Iulia i-a marturisit lui Valentin ca nu mai poate avea incredere in el si a incercat sa nu para prea afectata.

Concurenta a ramas si mai socata in momentul in care a aflat ca Valentin s-a sarutat cu un baiat, lucru pe care el l-a povestit in casa baielor.

Ce parere aveti de micile probleme aparute in cuplul Iulia-Valentin?

Articol realizat de Raluca Neagu

35 comentarii la “Mici probleme in cuplul Iulia – Valentin”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Meri Says:

    Sunteti amindoi invidiosi. Pacat ca Valentina nu stie sa se apere, cred ca vineri sau joi dedimineata Iulia avea o pozitie …. cu rochia aia scurta pina sus si de material subtire fara umeri , ea este mica si grasuta sau ca de multe ori arata ca o sorcova , Valentin nu o vede ? Mai bine sa se uite linga el si apoi sa vorbeasca de altele. Simbata seara erai pensat , urit nu iti sta bine.

  2. 9
    dana Says:

    mare pacat ca din toate a aleso pe IULIA . se teme permanent ca il pierde nu e sigura pe ea si de aceea inteapa de cate ori are ocazie. incearca sa faca pe sefa …. vai de ea . nu cred ca rezista mult . si nu stiu de ce se crede asa frumoasa

  3. 8
    Lorena Says:

    Iulia e cam geloasa , dar si Valentin ii da motive , in rest nimic deosebit …era de asteptat reactia Iuliei dupa partida de striptease !

  4. 7
    mady Says:

    ea pare o prefacuta nu se potrivesc

  5. 6
    Meri Says:

    Iulia la inceput mi-a placut dar acum mi se pare o fata neingrijita si cu defecte . Si tu si Elena ati pus mina pe cei mai bun i baieti , nu ii meritati sunteti f. rele.

  6. 5
    Dinu Says:

    cei mai frumosi concurenti!

  7. 4
    marian Says:

    iulia este o fata cu bratele precum crenvustiii,are un fizic jalinc,este hidoasa.
    valentin,fugi baiatule!!!!!!!!!!!!

  8. 3
    tanya Says:

    valentin asta cred k e gay..

  9. 2
    mia Says:

    sunt mici discuti care apar in orice relatie…orcum din punctul meu de vedere cred ca valentin si iulia se potrivesc foarte mult

  10. 1
    aura Says:

    se vede k iulia nu are nimic pt el….

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free