Andrei o place pe Silvia


andrei si silvia npm5Se pare ca Andrei s-a decis in privinta celor doua fete: Cristina si Silvia. Acesta a realizat faptul ca nu s-ar potrivi cu Cristina si a decis sa o cunoasca mai bine pe Silvia, fata recomandata de mama acestuia.

Desi Silvia l-a placut inca de la inceput pe Andrei, se pare ca acum ea este putin indecisa si doreste sa ia lucrurile pas cu pas.

Multi telespectatori, dar chiar si persoane din casa Nora pentru mama sunt de parere ca Andrei si Silvia se potrivesc si ca acestia vor forma un cuplu reusit..asta vom vedea pe parcurs.

Voi ce parere aveti, se potrivesc Andrei si Silvia?

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Andrei o place pe Silvia”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    gynna Says:

    SUNTETI CEI MAI FRUMOSI,VA VOTEZ,VA SUSTIN SI FACETI O PERECHE REUSITA. MULT SUCCES IN CONCURS SI SA AJUNGETI SA VA IUBITI

  2. 9
    Lorena Says:

    Andrei a ales-o pe Silvia pt. ca a fost aleasa nora saptamanii…joaca business si formeaza un cuplu de complezenta , dar nu sunt pe aceeasi lungime de unda .

  3. 8
    gabytza23 Says:

    super!m-am bucurat si ma bucur foarte mult ca andrei a aleso pe silvia.se potrivesc foarte bn.daca nu era silvia mi-ar fi placut sa il vad pe andrei alaturi de adelina.dar este bn si asa

  4. 7
    Luiza Says:

    Se potrivesc, mult succes.

  5. 6
    eu Says:

    SUNT GELOASAAAA , nu se potrivesc!!!!!!!!!!!!!!!

  6. 5
    sonia Says:

    Da, sunt placuti. Andrei si Nicolae cei mai seriosi baieti din acest concurs.

  7. 4
    florynaaa Says:

    cei mai cei!!
    ii ador! ce bine imi pare ca andrei a ales`o pe siviaa:X:X:X:X:X
    chiar se potrivesc:)

  8. 3
    dadada Says:

    le sta f bine impreuna.sunt preferatii mei.pacat ca din partea lui andrei nu e nimeni in casa. cred ca ar fi iesit mama saptamanii mama sa. este un baiat frumos si f destept.

  9. 2
    Andra Says:

    Sunteti SUPERBI !!!!Va implor sa luati in serios RELATIA voastra,si indiferent daca o sa castigati sau nu acest concurs,voi sa fiti un cuplu frumos ,si inteligenti.
    Va iubesc mult,am si eru o nepoata Silvia de 20 de ani,dar in Germania,si hotararea luata de voi mi-a umplut sufletul de bucurie.Sa sti Andrei ,ca pri excelenta,ARDELENCELE sunt de cuvant si cu mult bun simt.
    MULT NOROC.!!!

  10. 1
    Andreea - BV Says:

    v-ar sta minunat impreuna, silvia esti o fata dezgetata, desteapta, frumoasa, cu foarte multe calitati …

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free