Andrei o place pe Silvia


andrei si silvia npm5Se pare ca Andrei s-a decis in privinta celor doua fete: Cristina si Silvia. Acesta a realizat faptul ca nu s-ar potrivi cu Cristina si a decis sa o cunoasca mai bine pe Silvia, fata recomandata de mama acestuia.

Desi Silvia l-a placut inca de la inceput pe Andrei, se pare ca acum ea este putin indecisa si doreste sa ia lucrurile pas cu pas.

Multi telespectatori, dar chiar si persoane din casa Nora pentru mama sunt de parere ca Andrei si Silvia se potrivesc si ca acestia vor forma un cuplu reusit..asta vom vedea pe parcurs.

Voi ce parere aveti, se potrivesc Andrei si Silvia?

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Andrei o place pe Silvia”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 15
    tatiana Says:

    silvia de la inceput nu ai scos nici o vorba dar acuma nu te poti opri mai tineti un pic gura aia .si sa nu uiti de unde ai pl ok?

  2. 14
    ellena67 Says:

    Se potrivesc de minune,!Eu cred ca un cuplu atat de reusit nu a fost in istoraia acestui show! Sunt facuti unul pt altul!Le-a fost sortit sa se intalneasca aici!

  3. 13
    SIMONA GH Says:

    Se potrivesc in casa ,sigur se vor potrivi si afara,nu joaca teatru niciunul sunt sigura.

  4. 12
    Dinu Says:

    Nu se potrivesc deloc, este un cuplu de complezenta. Imi placeau amandoi pana sa formeze cuplu. Nici nu cred ca se plac prea tare, dar nu mai au alternative convenabile.

  5. 11
    xapy Says:

    Dupa parerea mea, Andrei nu pare genul de persoana care sa stea cu o fata pt ca iese nora saptamanii. Se cunoaste ca a fost bine educat si ca merge dupa principii de viata cat de cat bune. Hai sa fim seriosi. Se potrivesc si la fizic si la caracter si la vocabular. Cei care nu ii gasesc potriviti unul pt celalalt, cred ca sunt invidiosi, sau au anumiti preferati si nu se mai uita la altii. Alta explicatie nu gasesc. Succes!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free