NPM2: La multi ani, Carmen!


carmen npm 2Astazi, 2 noiembrie, este ziua de nastere a lui Carmen, fosta concurenta Nora pentru mama 2, ocazie cu care dorim sa-i uram “La multi ani!”

Carmen a fost o concurenta controversata si puternica in competitia Nora pentru mama. Ea a reusit sa ajunga pana in Marea Finala, dar din pacate nu a castigat.

Desi intial a incercat un cuplu cu Viorel, apoi o reinnodare a relatiei cu Aurutu, se pare ca in prezent Carmen este cu altcineva, mai precis cu un baiat arab.

Carmen, iti uram sa ai parte de o zi speciala, multa sanatate si fericire cat cuprinde.

La multi ani si mult succes in viata!

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la “NPM2: La multi ani, Carmen!”

  1. 10
    elisa lisa Says:

    ai fost si vei ramane preferata mea sa fii iubita ca meriti

  2. 9
    NICOLETA Says:

    te pup Carmen ai fost cea mai tare si as vrea sa stiu mai multe despre tine ;ce mai faci?

  3. 8
    nutyka Says:

    la multy any ! ai grija de tine si nu renunta sa visezi, cu mult drag , cineva care a fost alaturi de tine. petrecere frumoasa Carmen !

  4. 7
    gabriela valentina Says:

    iti doresc LA MULTI ANI ! cu multa bucurie , sanatate si implinirea dorintelor ! ma bucur ca am intrat pe site si am avut ocazia sa te felicit pentru ca ai fost preferata mea , am plans alaturi de tine si am ras alaturi de tine . te-am urmarit pana la final zi de zi. ai fost o invingatoare si o luptatoare si ce ai intuit tu despre viorel s-a adeverit .i-ai spus mamei tale ca ti-e scarba de viorel si lumea te-a criticat dar in acelasi timp i-ai spus ca atunci cand se gaseste cu adina are o alta sclipire in ochi nimeni nu a comentat .mie mi s-a intiparit acest episod in memorie. inca o data LA MULTI ANI!

  5. 6
    elena Says:

    La multi ani si tot binele din lume .La NPM2 ai fost concurenta mea favorita,imi pare rau ca nu ai castigat concursul neavand pereche dar macar ai fost printre finalisti.

  6. 5
    emy Says:

    FRUMOASA SI DESTEAPTA,.MERITA-I SA CASTIGI CONCURSUL.LA MULTI ANI SI SPER SA-TI FI GASIT ADEVARATA PERECHE.

  7. 4
    ella Says:

    Desteapta,frumoasa,cu capul pe umeri si sustin ca tu meritai sa castigi concursul.Mie mi-a placut mult de ea inca de la inceputul concursului ,dar a castigat Tatiana datorita mamai lui Dragos.La multi ani,si sa fi fericita daca consideri ca ti-ai gasit perechea.

  8. 3
    dadada Says:

    insuportabila fiinta a mai fost.

  9. 2
    raluca Says:

    Si-a atins scopul!

  10. 1
    Meri Says:

    La multi ani, si fi atenta cu fizicul tau ai slabit mult. …. Conteaza fizicul … asculta ce iti spun eu.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free