Valentina – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (30.10.2010)


valentina npm5Valentina a scapat de eliminare si de aceasta data! Ea a iesit Nora Saptamanii cu un procent de 35,8% din voturile celor de acasa. Pe locul al doilea in randul protejatelor s-a situat Mihaela cu un procent de 25,7% din voturi.

Nominalizata de doua ori la rand pentru a pleca din competitia Nora pentru mama 5, Valentina a promis ca se va schimba.

Din perspectiva mamelor din Casa Rozelor, Valentina nu s-a schimbat chiar in totalitate, revenind foarte repede la comportamentul ei vulcanic si putin rautacios.

Credeti ca Valentina isi merita titlul de Nora Saptamanii in Casa Rozelor?

Articol realizat de Raluca Neagu

85 comentarii la “Valentina – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (30.10.2010)”

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 80
    mara Says:

    Valentina ! fa-ti curaj si incearca un cuplu cu nicu. Daca nu merge…asta e ! nu-i un capat de lume dar macar stii ca ai incercat. Bafta !

  2. 79
    nicoleta Says:

    esti super valentina ti no tot asa

  3. 78
    adriana Says:

    bravo valentina!!!!!!!!!! tine-o tot asa si nu te schimba pt nimeni! daca valentina ar iesi nici nu m-as mai uita la emisiune EA FACE TOATA EMISIUNEA!!!!!!

  4. 77
    tatiana Says:

    valentina bravo sa o duci asa pina la sfirsit daca poti, si sa te saruti cu cine apuci

  5. 76
    Meri Says:

    Valentina este de o mie de ori mai comunicativa decit Elena si Iulia care stau ca niste MIMOZE plictisite. Daca Valentina pleaca sau Daniela nu ai ce sa vezi, ele sunt frumos imbracate , in emisiune , nu sunt false. pe cind Elena sta ca un morcov si spune intruna ” nu ma bag, nu ma intereseaza” a venit la pension.

  6. 75
    rody Says:

    fata a joaca teatru ieftin
    sta tot timpu isca scandal in casa cred ca asta ii place ce pot sa zic mai fata dute acasa daca nu tie bine acolo si lasa cuplurile in pace este foarte invidioasa iar cand face ceva rau tot timpu zice ca se schimba sunt satula de fatada

  7. 74
    ELENA Ploiesti Says:

    Esti cea mai puternica daca incerci sa plangi mai putin si sa te orientezi mai mult la replica.Fiecare din noi avem ceva de modificat in caracter insa multi stiu sa arate foarte bine falsa fata a lucrurilor.Tu esti originala si este normal sa deanjeze pe cei CORECTI,

  8. 73
    vanghelie Says:

    presupun ca sa distrat ca intre tineri,si cineva trebuie sa tina tonul,daca celalalte se cred mironosite,veti vedea mai tirziu ce se ascunde sub masca lor.alina si dana voi stiti ce este aia petrecere?la orice petrecere este cineva care atitie focul,face ceva de a scapa de monotonia afisata de altii mai putin petrecareti,voi v-ati distrat vreodata?ati dat tonul unei petreceri?dupa cum se vede sinteti pe linga,intariti tusa adica marginea.

  9. 72
    alina Says:

    bravo dana…o pan*rama o pipaie ionut,valentin si ea sta ca t*rfa ma intreb..daca nu erau camere ce facea aia…va spun eue buna de dansatoare la taraf tv!

  10. 71
    dana Says:

    o fufa care se vrea vededa

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free