Valentina – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (30.10.2010)


valentina npm5Valentina a scapat de eliminare si de aceasta data! Ea a iesit Nora Saptamanii cu un procent de 35,8% din voturile celor de acasa. Pe locul al doilea in randul protejatelor s-a situat Mihaela cu un procent de 25,7% din voturi.

Nominalizata de doua ori la rand pentru a pleca din competitia Nora pentru mama 5, Valentina a promis ca se va schimba.

Din perspectiva mamelor din Casa Rozelor, Valentina nu s-a schimbat chiar in totalitate, revenind foarte repede la comportamentul ei vulcanic si putin rautacios.

Credeti ca Valentina isi merita titlul de Nora Saptamanii in Casa Rozelor?

Articol realizat de Raluca Neagu

85 comentarii la “Valentina – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (30.10.2010)”

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    sorina Says:

    valentina , nu merita sa fie nora ,

  2. 59
    Loredana Says:

    eu stiti ce nu inteleg? cum naiba sa fie o persoana lipsita de respect o nora perfecta?
    nu sunt de acord cu voturile de saptamana trecuta, soacra se spune ca este rea, valentina sa spunem ca este una dintr e nurori, pai la cat de mahalagioaca este, va dati seama ce ar iesi in casa?

  3. 58
    CRISTY Says:

    KARLA TU NU POTI SA FACI ALTCEVA DECAT SA STAI IN FATA PC SI SA ITI DAI CU PAREREA DESPRE UNII CONCURENTI CRED CA MAI BINE AI CITI CEVA SAU UITATE LA DESENE CA VAD CA NU TE DUCE PREA MULT BIBILICA DACA ITI PICA PATA PE CINEVA O TII LANGA FII MAI IMPARTIALA SE VEDE CA ESTI O PERSOANA INCULTA DUPA CUM TE EXPRIMI DACA TU CREZI CA ALIN SI IOAN FAC MISTO DE PECTORALII LUI VALENTINA CRAED CA TU ESTI TOT UN SCHELET AMBULANT SI ESTI INVIDIOASA PE FETELE CARE AU CE ARATA -HAI LA CULCARE CU TINE

  4. 57
    anda Says:

    E SIMPLU SA STAI LA CALCULATOR SI SA SCRII URAT DESPRE ALTII O APRECIEZ PE VALENTINA CA STIE CE SA RASPUNDA CAND E INTREBATA NU CA ALTII CA NU MAI RECUNOSC CE AU SPUS

  5. 56
    anda Says:

    PENTRU XANDRA se pare ca mori de ciuda ca nu esti in concurs ce vezi tu la valentin ca vorbeste parca are o galusca in gura e naspa rau baiatul asta el nu a vazut fete decat pe internet nu are nimik comun cu iulia iar ALIN SAU GOE -MILOGUL ca asa i se spune lui afara e un pr……. rade ca prosru cu valentin si rad de costi cel putin costi e mai educat ca ei dar ei cauta sa iii faca o caracterizare proasta acestui baiat au sters ca prostii cu maieul baiatului pe jos ca sa rada de el ALIN SI VALENTIN SUNT CEI MAI PROST EDUCATI

  6. 55
    gaby cluj Says:

    pentru oana se intreaba cine o voteaza pe valentina toti care o plac

  7. 54
    nutyka Says:

    KARLA CE USOR NE ESTE SA SCRIIEM , SA ARUNCAM CU NOROI , SA DENIGRAM , IN SPATEE CALCULATORULUI NU, NE VEDE NIMENI SUNTEM ASA DE LINISTITI DAR DACA AI FI ACOLO ,CUM TE-AI MANIFESTA ? POTI SA RASPUNZI SINCER ? NU CRED CA TI-AR FI CONFORABIL , NICI TIE SI NICI MULTORA CARE AUNCATI CU PIETRE . DACA AR TREBUI SA-TI SCHIMBI CARACTERUL FIE EL SI INFECT PENTRU A FACE PE PLAC UNORA SAU ALTORA CAT DE COMOD TI-AR FI? TI-AI FACE MULT BINE SI TIE SI ALTORA DACA TE-AI GANDI MAI MULT INAINTE DE A SCRIE SI CA , DAR O APRECIEZ ;;NU MOR CAII CAND VOR CAINII” ACESTA ESTE MESAJUL MEU PENTRU TOTI CARE NU AVETI PACE DIN CAUZA VALENTINEI ……..

  8. 53
    pentru nutyka Says:

    Vrei cu adevarat parerea unora ca noi:O MAHALAGOIACA.

  9. 52
    raicu catalina Says:

    nu-mi place deloc de valentina.este o boccie.o nashparlie,vreau sa plece din competitie.ce va place la ea de ati ales-o nora saptamanii nu stiu.este o inculta si se ia de toata lumea,ca de….asta e firea ei,dar daca ar lua-o si pe ea cineva peste picior s-ar supara.preferam sa plece ea nu alexandra.nu e frumy ce face ea in competitie dak nu face nici un cuplu de ce o voteaza lumea?nu inteleg.

  10. 51
    Karla Says:

    Mii de scuze forumistilor pe care i-am iritat! Va doresc numai bine si Sarbatori linistite si cat se poate de fericite!

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free