Valentina – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (30.10.2010)


valentina npm5Valentina a scapat de eliminare si de aceasta data! Ea a iesit Nora Saptamanii cu un procent de 35,8% din voturile celor de acasa. Pe locul al doilea in randul protejatelor s-a situat Mihaela cu un procent de 25,7% din voturi.

Nominalizata de doua ori la rand pentru a pleca din competitia Nora pentru mama 5, Valentina a promis ca se va schimba.

Din perspectiva mamelor din Casa Rozelor, Valentina nu s-a schimbat chiar in totalitate, revenind foarte repede la comportamentul ei vulcanic si putin rautacios.

Credeti ca Valentina isi merita titlul de Nora Saptamanii in Casa Rozelor?

Articol realizat de Raluca Neagu

85 comentarii la “Valentina – Nora Saptamanii in Casa Rozelor (30.10.2010)”

Pages: « 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    NUTYKA Says:

    CE VOR UNII ?SA SCHIMBE CARACTERUL VALENTINEI DUPA CUM II PLACE MAREI SAU BUNICII ? SA STEA CU GURA INCHISA PRECUM DIANA ? NU TREBUIE SA SE SCHIMBE DELOC. NE VOM LAMURI NOI CU CINE AVEM DE-A FACE ….. IAR MARA SI BUNICA AR TREBUI SA-SI MAI SCHIMBE SI ELE PREJUDECATILE SA SE UITE MAI MULT IN OGRADA LOR IAR CAND FETELE VOR NOMINALIZA MAME ATUNCI O SA VEDETI CARACTERUL VALENTINEI CARE PUN PARIU NU VA PUNE PE NICI UNA PE LISTA NEAGRA.

  2. 39
    Karla Says:

    Mai e de spus ca Valentina are sensibilitati legate doar de propria persoana,cand e vorba sa loveasca in altul,de exemplu in Daiana,o face cu toata agresivitatea si urla ca o fiara salbatica la fatuca aceea. O lasau rece lacrimile sau tristetea fetei,asa ca sa-i spuna lu’ “mutu” ce fata buna este ea. Da…e naturala,este o muierusca a dracu’,umblata tare ,neiubita si abandonata; va fi falsa cand va incerca sa pozeze
    intr-o fata draguta,sensibila,corecta si cinstita pentru ca astfel nu va reusi sa fie niciodata.

  3. 38
    Karla Says:

    In schimb Valentina place “doamnelor” care stau pe marginea santului sau la scara blocului si comenteaza “naravurile” altora,numai barna din ochii lor nu sunt in stare sa o scoata! Nu e directa! Silvia este o fata directa,intr-adevar.Cristina si Iulia la fel.
    Valentina este doar o tzatza directa…cand e vorba de “persoanele” altora.
    Nu a dovedit prin nimic sinceritate. De cand sunt sinonime sinceritatea si barfa?

  4. 37
    Xandra Says:

    Moare de ciuda fata asta…s-au luat baietii cu adevarat baieti, moare ca nu are cuplu si ca n-a ajuns sarmana cu Alin.Doar ce voia ea?!Un Alin, un Valentin dar, nu are fata de asa baieti…sincer spus. Cine ar vrea alaturi o fata care se pune in gura cu toata lumea si care nici nu in limitele normalului(fizic)? Macar sa taca din gura daca frumoasa nu-i, desteapta cine stie nu-i. Mai sunt ca ea…dar macar au avut bunul simt sa taca.

  5. 36
    lili Says:

    va compatimesc cheltuiti banii degeaba

  6. 35
    lia Says:

    valentina nu e deloc sincera si naturala…naturalete nu inseamna nesimtire si tupeu
    ea nu e sincera asa cum sustine ci FALSA.atunci cand daiana plangea la inceput tot din cauza ei ii reprosa acest lucru…ca plange..etc,acum cand ea plange incontinuu sa impresioneze nu are nimeni sa-i reproseze nimc….eu consider ca e o mahalagioaica care a venit cu ideea ca ea e cea mai tare ……..
    nu-si are locul acolo

  7. 34
    emilia siminocenco Says:

    votez pentru valentina sa ramana in concurs cei care sunt directi nu le place doamnelor care au de ascuns ceva in caracterul lor

  8. 33
    emilia siminocenco Says:

    votez pentru valentina sa ramana in concurs

  9. 32
    gaby cluj Says:

    o sustin pe valentina chiar daca ma costa dar merita sa o apreciez in tot ce face eu nu inteleg ce a facut ea asa rau e o ata super ok

  10. 31
    gaby cluj Says:

    o apreciez pe valentina ca stie sa raspunda concret si sincer la orice intrebare nu sta sa caute cuvintele este de apreciat caracterul ei nu de invidiat mai pitipoancelor si pustilor care nu stiti ce e viata

Pages: « 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free