Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (30.10.2010)


silvia npm5Pentru prima oara in Casa Curcubeului, Silvia a iesit Nora Saptamanii, devansand-o pe Elena la o distanta de doar 4% din voturile celor de acasa.

Silvia a reusit sa obtina 34,2% din voturi, salvandu-se astfel de la o potentiala eliminare din competitie. Ea a fost nominalizata de ambele mame din Casa Curcubeului, la cererea ei.

Pentru Elena a fost prima oara cand nu a iesit Nora Saptamanii, ea situandu-se de aceasta data pe locul al doilea cu un procent de 30,2 % din voturi.

Ce parere aveti de acest clasament in ceea ce priveste Nora saptamanii din Casa Curcubeului?

Articol realizat de Raluca Neagu

30 comentarii la “Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (30.10.2010)”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    sheilla Says:

    bravo.simpatica si desteapta.incearca un cuplu cu andrei sau sorin.nu te uita la mama puia si da i o sansa lui sorin,el e f diferit de puia si nu i vinovat q nimk.felicitari

  2. 9
    DOINITA Says:

    mi-ar place ca silvia sa faca cuplu cu andrei

  3. 8
    Lorena Says:

    Vulpita , vulpisoara cum i-a induplecat pe telespectatori sa o voteze ? …..Are si veleitati de lider pe deasupra , le-a scolat pe soacre sa o nominalizeze pe ea ca a simtit ca va iesi NS si nu e in pericol , de altfel nu as prea crede ca ar fi asa generoasa si isi sacrifica iubirea , pe Andrei si face acte de caritate si eroism in casa . Propun sa-i acordati o medalie sau o diploma cu cele mai alese calitati pe care le intruneste !

  4. 7
    sonia Says:

    ….Ca este un clasament corect si ca SIlvia este o fata deosebita.

  5. 6
    livia Says:

    las ca asa ii trebuie elenei….bravo silvia:*:*:*…..sa dea dumnezeu sa iesi si saptamana care vine nora saptamanii sa o lasi pe elena masca…bravooo

  6. 5
    corina Says:

    Ma asteptam la acest clasament.Modificari interesante vor fi cand se vor uni cele doua case.Adica cat de curand cred.Poate chiar de luni.Nu am inteles prea bine tactica Silviei.Cateodata nu o inteleg deloc.A ramas oarecum in umbra in ultima vreme si incearca ceva deosebit?Sau pur si simplu s-a plictisit de concurs si vrea acasa?
    Mi se pare f.nehotarata.Nu cred ca ar fi cazul sa mai riste si sa faca pe salvatoarea.

  7. 4
    florinaaaa Says:

    bv silvia!!:x

  8. 3
    Ella Says:

    Mie imi plac toate fetele de au fost la inceput in casa Rozeor, deci ma bucur ca si in casa CUrcubeului tot rozele fac legea :P

  9. 2
    bombonik Says:

    Felicitari Silvia esti o scum[a de fata… >:D<

  10. 1
    gabriela valentina Says:

    felicitari silvia! ma bucur pentru tine

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free