Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (30.10.2010)


silvia npm5Pentru prima oara in Casa Curcubeului, Silvia a iesit Nora Saptamanii, devansand-o pe Elena la o distanta de doar 4% din voturile celor de acasa.

Silvia a reusit sa obtina 34,2% din voturi, salvandu-se astfel de la o potentiala eliminare din competitie. Ea a fost nominalizata de ambele mame din Casa Curcubeului, la cererea ei.

Pentru Elena a fost prima oara cand nu a iesit Nora Saptamanii, ea situandu-se de aceasta data pe locul al doilea cu un procent de 30,2 % din voturi.

Ce parere aveti de acest clasament in ceea ce priveste Nora saptamanii din Casa Curcubeului?

Articol realizat de Raluca Neagu

30 comentarii la “Silvia – Nora Saptamanii in Casa Curcubeului (30.10.2010)”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    dap Says:

    snacks Says:

    November 3rd, 2010 at 23:…
    cat de nesimtit poti fi mah snacks Says:

    ..silvia e cea mai originala concurenta ..bv silvia …te votam ..esty super suoer
    :*:*:::*

  2. 29
    alina Says:

    bravo snacks ..ai pus punctul pe ,,i,, in sfarsit mai vad si eu pe cineva care spune adevarul….cine mai e si asta..o face pe sfanta dar sa mai ast ..eu cred ca e ca si daniela ..vai ce cuminte mai era si aia si uite ce caracter urat are…

  3. 28
    Lorena Says:

    Voi ati vazut cand si-a ridicat codita Valentina ? Ca pe-a Silviei am vazut-o !……….

  4. 27
    snacks Says:

    cam grasana silvia asta… nu-mi dau seama de ce are asa de multi fani. nici prea cuminte nu pare dupa ce l-a lasat pe valentin sa o descheie la pantaloni si sa-i bage mana la fofoloanca. daca nu intervenea andrei, silvia l-ar fi lasat pe valentin sa-i ofere si un orgasm in public..

  5. 26
    iulia Says:

    imi place foarte mult silvia si andrei,se potrivesc foarte mult,cred ca ar forma un cuplu frumos, Bravo Silvia esti o fata ok

  6. 25
    Lorena Says:

    Dar de spectacolul de striptease oferit de Silvia nu spuneti nimic ? A oferit un spectacol pe cinste impreuna cu Valentin care a ” masat-o bine …” dupa ce i-a desfacut curelusa de la pantaloni … Iulia a ramas cu gura cascata , iar Andrei s-a lovit peste gura , iar apoi i-a atras atentia lui Valentin ca Iulia e suparata , altfel show-ul ar fi continuat si cine stie pana unde s-ar fi ajuns …ca de la Silvia ma pot astepta la orice !?!

  7. 24
    niko Says:

    imi place de ea si dupam cum se vede silvia va forma un cuplu cu andrei bravo !ma bucur

  8. 23
    raicu catalina Says:

    imi place de tn silvia.meriti sa fii nora saptamanii.te potrivesti de minune cu andrei.esti cea mai frumoasa fata din competitie,esti desteapta,calculata.tine-o tot asa.

  9. 22
    ralu Says:

    Silvia esti o scumpa. Pacat ca Andrei nu face un cuplu cu tine! Esti tare simpatica!!! Momentan esti preferata mea! Sper doar sa nu ma dezamagesti si sa aflu ca ai mers in concurs doar sa intri pe piata muzicala.

  10. 21
    Xandra Says:

    Arata Silvia mai bine decat Daiana?Nu prea cred. Diferenta dintre cele doua este ca Silvia chiar stie sa puna punctul pe i si sa se faca placuta, in schimb Daiana abia misca un deget.Bravo Silvia…bravo Elena- sa conduceti in continuare Casa Curcubeului!

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free