Doamna Nicolita – Mama Saptamanii in Casa Rozelor (30.10.2010)


doamna nicolita npm5La Finala Saptamanii din data de 30 octombrie 2010, doamna Nicolita a iesit Mama saptamanii cu un procent de 43,3% din voturile celor de acasa.

Ea a propus-o pentru eliminare tot pe Valentina ca si data trecuta, considerand ca aceasta nu s-a schimbat in totalitate asa cum a promis.

Credeti ca doamna Nicolita isi merita titlul de Mama Saptamanii in Casa Rozelor?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Doamna Nicolita – Mama Saptamanii in Casa Rozelor (30.10.2010)”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 43
    ela Says:

    doamna niculina va plac si va admir parca miat fi si mie bunica cred ca as invata multe de la dumneavoastra imi sunteti draga si aveti un nepot frumos foc va pup si va doresc un an nou fericit

  2. 42
    mara Says:

    Doamna, as vrea sa va spun ca am avut o mare dezamagire vazand azi ce atitudine ati avut fata de Silvia si cadoul ei pe care v-i l-a oferit……Credeam ca la varsta dv. stiti ca la primirea unui cadou se spune multumesc, se primeste cu zambetul pe buze ( chiar daca nu va place sau nu aveti nevoie de el…) si apoi il puneti undeva. Faptul ca Silvia a insistat si ati avut atitudinea aia de refuz categorit ( mai rau ca un copil alintat) si ca nu-o vreti …..si ca nu- purtati…(brosa) mi s-a parut jenanat si lipsa de buna crestere. Nu aveti nici o scuza pentru atitudinea avuta. Macar pe viitor incercati sa va controlati la asemenea situatii…nu se face asa ceva.

  3. 41
    Georgiana Says:

    Despre aceasta bunicuta as avea multe de spus ea crede ca numai dansa are voie sasi dea cu parerea despre Valentina sai spuna ca este un ghimpe si sincer dansa ar vrea so elimine pe Valentina .Bunicuta sa suparat pentru ca Valentia nu a placut cuplul format din inganfatul de Alin si prefacuta de Elena.Sper ca toti trei vor iesi din concurs pentru ca decand ii vad la televizor am cosmaruri noaptea.

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free