Doamna Nicolita – Mama Saptamanii in Casa Rozelor (30.10.2010)


doamna nicolita npm5La Finala Saptamanii din data de 30 octombrie 2010, doamna Nicolita a iesit Mama saptamanii cu un procent de 43,3% din voturile celor de acasa.

Ea a propus-o pentru eliminare tot pe Valentina ca si data trecuta, considerand ca aceasta nu s-a schimbat in totalitate asa cum a promis.

Credeti ca doamna Nicolita isi merita titlul de Mama Saptamanii in Casa Rozelor?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Doamna Nicolita – Mama Saptamanii in Casa Rozelor (30.10.2010)”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    MIA Says:

    toata lumea a comentat gestul care l-a facut elena daruind lui alin chilotii s-a vazut ca a fost disperata sa nu il scape pe alin dar bunica nu vrea sa recunoasca alin e un baiat f obraznic si ea cauta sa il acopere razbunandu-se pe valentina care nu are nicio vina dar baba gaseste mereu alta scuza la eliminari dar gandul ei fuge la greseala schiloadei

  2. 29
    mara Says:

    BUNICA STA IN EMISIUNILE IN DIRECT PARCA STA PE CANAPEA LA POARTA LA TARA NU ARE PUTIN RESPECT PENTRU NOI TELESPECTATORRII EXACT CA IN STATIUNE E FALSA SI A FORTAT LUCRURILE INTRE ALIN SI ELENA

  3. 28
    nutyka Says:

    AI DREPTATE ESTE UN CONCURS , DAR CE VE-I SPUNE CAND VOR NOMINANLIZA FETELE ?

  4. 27
    ella Says:

    Doamna Nicolita ,felicitarii pentru alegerea facuta de d-vs si de Alin.Sunteti o femeie cu experienta si consider ca nu gresiti cu nimic.Asa cum a intrat mama Valentinei in direct sa-si apere copilul asa ar fi putut si mama Elenei sa-si apere fata de vorbele urate spuse de Valentina (ex:schelet ambulant-la anii ei trebuia sa gandeasca ),dar Elena este mult mai puternica chiar daca este slabuta.

  5. 26
    raicu catalina Says:

    imi place de buni si de alin si elena se potrivesc de minune.sa o tineti tot asa.meritati sa fiti maam saptamanii.

  6. 25
    PENTRU NUTYKA Says:

    ESTE UN CONCURS SI ARE DREPTUL LA ORICE NOMINALIZARE,CE NU INTELEGI?ISI APARE COPII EI,SI MI SE PARE CORECT.SE VEDE CU OCHIUL LIBER , EI DOI SE POTRIVESC FOARTE BINE.LA FEL CUM SE POTRIVESC SI ANREI CU SILVIA.

  7. 24
    GARDUL Says:

    DAIANA E BUNA…DA..BUNAAAAAAA,DAR DIN PACATE DOAR ATAT,BAIETII CU SCAUN LA CAP AU VENIT SA-SI CAUTE BUCATICA LUISI MAMA LA COPIL,NU…..CASA “ROZELOR”CAT PRIVESTE FLOTARI,HALTERE,CROS O FACE DON’COSTEL SI SE VEDE APROAPE K1(ONE),ALA SE ABTINE DAR DACA CADE UN OBRAZNIC II FACE TUR DE CAP, S-AU CHEIA NELSON,CEI DIN JUDO STIU CU CE SE MANANCA.

  8. 23
    NUTYKA Says:

    DE CE II ESTE FRICA ACESTEI BUNICII ? DE DUMNEZEU ? SAU DE REALIZATORI, PENTRU CA AZI A FOST TARE AMBIGUA CAND A TREBUIT SA SPUNA MOTIVUL PENTRU CARE A NOMINALIZAT-O PE VALENTINA… BUNICA MEA SI A MULTORA DINTRE NOI S-AR FI GANDIT MAI INTAI LA DUMNEZEU SI MAI APOI LA CUPLUL EI CARE ORICUM TOT EL…. DECIDE…. AI GRIJA BUNICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. 22
    Popovici Dora Says:

    Doamna Nicolita, va rog nu-l mai dadaciti pe Alin. Este un baiat care stie ce are de gand sa faca in acest concurs. Mi-e teama ca Elena nu este potrivita pentru el. Mi se pare o fata cam duplicitara, nu-l iubeste pe Alin, dar fiindca el e placut de mai multe fete, deacamdata este atrasa de el, ca sa le faca in ciuda celorlalte. Eu o vad pe Daiana mai potrivita pentru Alin si e si ea din Craiova, de ce nu o sustineti pe Daiana?

  10. 21
    laura Says:

    Super scumpik bunica..o pup si ii urez multa bafta in concurs si in viata:)

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free