Merita Catalina sa fie eliminata din competita Nora pentru mama 5?


catalina npm5La Finala Saptamanii din data de 30 octombrie 2010, mamele au fost nevoite din nou sa faca nominalizari de fete. Desi acestea au ales-o in unanimitate pe Silvia la dorinta ei, se pare ca aceasta a iesit Nora Saptamanii si astfel a scapat de o posibila eliminare din competitie.

In aceste conditii, fata cu cele mai putine voturi din Casa Curcubeului a fost propusa pentru eliminare, si aceasta a fost chiar Catalina, care nu a reusit sa stranga din partea telespectatorilor decat 2,4% din voturi.

Timp de o saptamana, Catalina va fi nevoita sa convinga publicul ca merita sa ramana pe mai departe in competitie. Va reusi oare acest lucru?

Merita sau nu Catalina sa fie eliminata din competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

55 comentarii la “Merita Catalina sa fie eliminata din competita Nora pentru mama 5?”

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    Dinu Says:

    Nu vad de ce ar mai ramane Catalina in concurs. A bagat deja destule intrigi, iar cuplu nu prea mai are cu cine sa faca.
    Imi doresc sa plece Catalina, dar sa ramana Daiana, care e o draguta si care a jucat corect pana acum. Daca ar pleca Daiana, rautatea de doamna Maria, care a propus-o, s-ar simti mai importanta decat merita.

  2. 39
    lavinia Says: Says:

    eu vreau sa plece catalina deoarece nu este prea serioasa din punct de vedere shi nu vreau sa ramina dar daiana merita sa ramina

  3. 38
    raicu catalina Says:

    nu,cata nu vreau sa paraseasca competitia vreau sa ramana.este o dulce o fta foarte diplomata.pwp cata.esti tiza mea,ma cheama tot catalina.

  4. 37
    raicu catalina Says:

    nu cata nu merita sa fie plecata din competitia nora pentru mama.imi place foarte tare de ea.este si tiza mea.ma cheama tot catalina.pwp cata!

  5. 36
    raicu catalina Says:

    da,cata merita sa ramana in competitia nora pentru mama.

  6. 35
    Ediii Says:

    Nu am nimic cu ea,dar vreau cu orice pret sa ramana daiana :X.. Pe Catalina am votat-o pentru a pleca din casa,deoarece in cazul in care Daiana va fii eliminata sa nu fie a doua eliminata singura sa plece si Catalina cu ea… in rest nu am nimic cu ea,arata bine …

  7. 34
    crina diana Says:

    Catalina dupa parerea mea e analfabeta, la modul ca nu stie fratilor sa lege 2 cuvinte,se balbaie in exprimare, nu intelege nimeni ce zice…Pacat… ca e frumusica, da pana la urma nu poti sa le ai pe toate!!!!

  8. 33
    bia Says:

    din moment ce ati oprito pe mahalagioaica aia de valentina (care a facut mult mai multe rele decat toti) catalina de ce nu ar trebui sa ramana?

  9. 32
    cornelia Says:

    da cred ca ar fi cazul sa plece pentru ca nu a aratat prea mare lucru nici desteapta nici frumoasa nici cocheta prea fada

  10. 31
    gaby Says:

    catalina merita sa ramana poop cata:*:*:*:*:*:*:*

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free