Merita Catalina sa fie eliminata din competita Nora pentru mama 5?


catalina npm5La Finala Saptamanii din data de 30 octombrie 2010, mamele au fost nevoite din nou sa faca nominalizari de fete. Desi acestea au ales-o in unanimitate pe Silvia la dorinta ei, se pare ca aceasta a iesit Nora Saptamanii si astfel a scapat de o posibila eliminare din competitie.

In aceste conditii, fata cu cele mai putine voturi din Casa Curcubeului a fost propusa pentru eliminare, si aceasta a fost chiar Catalina, care nu a reusit sa stranga din partea telespectatorilor decat 2,4% din voturi.

Timp de o saptamana, Catalina va fi nevoita sa convinga publicul ca merita sa ramana pe mai departe in competitie. Va reusi oare acest lucru?

Merita sau nu Catalina sa fie eliminata din competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

55 comentarii la “Merita Catalina sa fie eliminata din competita Nora pentru mama 5?”

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

 1. 30
  Meri Says:

  Merita sa stea in casa. Fetele frumoase si care vorbesc sunt eliminate ramin BONDOACELE. care nu stiu sa se aranjeje vin in fata tv. cu flori in par cu o mie de culori pe ele , margele si cercei de plastic, urit.

 2. 29
  mara Says:

  nu prea vad de ce sa plece…ce vina are ? daca Ioan are probleme cu mansarda ce vina are ea ????/Eu zic ca merita sa ramana…

 3. 28
  laura Says:

  SA RAMANAAAAAAAAA:)

 4. 27
  gaby cluj Says:

  sa plece in italia

 5. 26
  valentina Says:

  fiecare fata merita o sansa

 6. 25
  Ana Says:

  Eu cred ca nu merita sa mai stea in casa nora pt mama ….

 7. 24
  Xandra Says:

  nu stiu…parca merita.

 8. 23
  catalin Says:

  sa pece ca e aiure si par*suta

 9. 22
  alina Says:

  sa plece din casa nu merita nici un minut sa mai stea

 10. 21
  alina Says:

  este o c*r.. pe romaneste care fata din casa sa mai dus sa vb cu un baieat cu am fost ea inbracata e o increzuta si nu merita sa stea in casa sa easa afara ca e dezastru in casa ea la ales pe ioan pt ca a locuit in italia si zicea ea cai plac italeni cas rafinat inmi pare bine ce ea facut ioan ca ea dat zona dar imi pare rau de miha afara catalina

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free