Ioan si Catalina s-au despartit


catalina si ioan npm5Se pare ca modul de a se comporta al lui Ioan a dus la sfarsitul relatiei cu Catalina, desi acestia se aflau inca la inceput de drum.

Ioan a recunoscut in direct ca nu tine la Catalina si nu isi mai doreste sa fie cu ea. Desi doamna Mioara a incercat sa-i ia apararea fiului sau, se pare ca acesta nu este inca pregatit pentru o relatie serioasa si asa cum mai multe persoane au spus, comportamentul lui va fi interpretat gresit de catre cei de acasa, dar si de catre ceilalti concurenti.

Care credeti ca este motivul pentru care Ioan si Catalina s-au despartit? Oare la cine se gandeste Ioan?

Articol realizat de Raluca Neagu

25 comentarii la “Ioan si Catalina s-au despartit”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    nutyka Says:

    Cum era de asteptat s-a despartit si de Catalina iar acum se indreapta spre Daniela sau Diana .Pe mine m-a deranjat opinia mamei sale care spera sa-i fie ajutat bebelusul , sa treaca peste umbra trecutului(care o mai fi si aia)dar despre postura fetelor care l-au acceptat nu spune nimic Daca era suferind trebuia dus la pshiolog nu la nora ptr. mama.Trebuia lasat sa mai copilareasca din toate astea trag concluzia ca el se mai gandeste la trecut iar inscrierea in concurs a fost mai mult dorinta mamei sale.

  2. 9
    xapy Says:

    Era de asteptat..Oare cine urmeaza?:)))

  3. 8
    Meri Says:

    Acum la Valentina. Da ii e frica sa nu fie refuzat.

  4. 7
    Maria Says:

    Ioan nu se gandeste la nimeni.
    Baiatul este prost crescut,nu stie ce este seriozitatea,Trimiteti-l acasa ca sa nu mai jigniti fetele.
    Nu o mai votati pe Mioara mama saptamanii,pentru ca nici nu merita si ii da si prostului ocazia sa fie magar

  5. 6
    Alice Says:

    Dupa parerea mea Ioan nu stie nici el la cine se gandeste si la cine nu se gandeste. Consider ca se potrivea cu Catalina si deasemenea consider ca discutia lui cu Valentina a avut un rol decisiv in decizia lui de a se desparti de Catalina. Nu cred ca Ioan s-ar potrivi cu Daniela sau cu Valentina pentru ca sunt mult prea mature pentru el. El nu se poate intelege cu o fata de varsta lui care este destul de matura dar in cazul unei fete cu 2-4 ani mai mare. Poate decat pentru concurs sau pentru a se maturiza , o aventura mai bine zis, dar altfel il vad in continuare alaturi de Catalina.

  6. 5
    Motivul-Daniela Says:

    Si cu siguranta Ioan si Daniela vor forma un cuplu cat de curand;;)

  7. 4
    Motivul-Daniela Says:

    Daniela este motivul…el o place pe Daniela din cate am observat eu.

  8. 3
    tanya Says:

    eu cred k ioan o place ink pe mihaela si se gandeste la ea.motivul acesta a dus la sf relatiei lui ku catalina..pt k el o place pe mihaela..

  9. 2
    Mihaela Says:

    Si app este si normal ca doamna Mioara sa ii ia apararea..:)

  10. 1
    Mihaela Says:

    Eu cred ca ii cam fuge gandul la Daniela desi facea un cuplu frumos cu Catalina.Ioan inca este copil..eu nu il vad p el hotarat sa se casatoreasca..Dak nu stia ce simte nu trb sa se avante si sa formeze un cuplu cu Catalina..trebuia sa mai astepte ca nu era nici o graba.A gresit..;)

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free